HERNE – Kunstencentrum Art Valley ontvangt opnieuw een resem kunstenaars

C21

HERNE – Kunstencentrum Art Valley ontvangt opnieuw een resem kunstenaars

Art_valley_aug_20170002
HERNE – Kunstencentrum Art Valley ontvangt opnieuw een resem kunstenaars - Affiche
 

Zaterdag 26 en zondag 27 augustus beloven opnieuw drukke dagen te worden voor Art Valley, het kunstencentrum in open lucht van Joëlle van Oers en Johan Laurent in de Heydestraat 6 in deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle. Want dan stellen zij er, overigens dit jaar al voor de tweede keer, opnieuw de poorten van hun tuingalerij open voor het grote publiek. Ook nu krijgen een 17-tal kunstenaars er een uitgelezen kans hun werken tentoon te stellen.

De kunstvormen die dat weekend vooral aan bod komen zijn fotografie, juwelen, schilderkunst, beeldhouwen, keramiek en glaskunst. De deelnemende kunstenaars zijn John Maes, Bayram Balkis, Guy Van Vreckem, Ahmed Bakali, Patrick Jacquemijns, Eric Migom, Tom Mangelschots, Didier Noyelle, Mara Godin, Rita Vellemans, Liliane Van der Elst, Marthe Vanhoutte, Birgit Van der Haegen, Stef Rymenants, Geert van Belle, Luc Roobaert en Joëlle Van Oers zelf.
De tentoonstelling is toegankelijk op zaterdag van 14 tot 21u en op zondag van 11 tot 18u. Een happy hour met kriek en gueuze wordt door de Lembeekse brouwerij Boon aangeboden op zaterdag van 16 tot 17u.
En zowel zaterdag als zondag verrast singer-songwriter Sharon uit Ternat de aanwezigen met haar live popmuziek. Vorig jaar nog bracht zij haar eerste single ‘Guardian Angel’ uit en overtrof daarbij de stoutste verwachtingen. Haar grote voorbeeld is Ed Sheeran. Tijdens haar optredens wagen twee kunstenaars zich ook aan een sessie Speedpainting waarbij zij dan schilderen op het ritme van Sharon’s meeslepende muziek.
De komende tentoonstelling zou wel eens de laatste in zijn genre kunnen zijn. Joëlle en Johan lopen immers met grootse plannen rond om hun Art Valley nog meer tot zijn recht te kunnen laten komen. Eerstdaags wordt daaromtrent alleszins een tipje van de sluier gelicht.
Meer info op www.artvalley.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief