HERNE - In september gratis initiatiecursussen bij Shotokan Karateclub

C21

HERNE - In september gratis initiatiecursussen bij Shotokan Karateclub

Gratis_initiatieles_2017
HERNE - In september gratis initiatiecursussen bij Shotokan Karateclub - © Deschuyffeleer
 

Tijdens de maand september kunnen kinderen vanaf de leeftijd van 7 jaar initiatiecursussen volgen bij Shotokan Karateclub Herne. Die initiatiecursussen zijn gratis en bovendien mogen dan ook de ouders gratis meetrainen met de kinderen. De lessen gaan door in de bovenzaal van de sporthal De Hernekouter.

“Karate is één van de oudste krijgskunsten in de wereld”, zegt hoofdtrainer Patrick Maelstaf, één van de clubdraaischijven achter het opzet. “Zowel competitief als recreatief is karate een aangename en boeiende sport en dit zowel voor jong en oud als voor meisjes en jongens. Het is een sport die snelheid, lenigheid, kracht en coördinatie mengt en waarbij respect hoog in het vaandel staat”.
De bijzondere initiatiesessies voor de kinderen vanaf 7 jaar gaan door op dinsdag van 19u30 tot 20u30 en op donderdag van 19u tot 20u. Wie ouder is dan 14 jaar is welkom op dinsdag van 20u30 tot 22u en op donderdag van 20u tot 21u30. “Al wie dat wenst kan dan alvast eens komen proeven van die fijne sport die karate toch wel is”, voegt de hoofdtrainer er nog graag aan toe.
Meer info via patrick.maelstaf@skynet.be of 0476/97.24.08.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief