HERNE – Spijst u ook de kas van De Naaimiekes voor het goede doel?

C21

HERNE – Spijst u ook de kas van De Naaimiekes voor het goede doel?

Music_for_life_1
HERNE – Spijst u ook de kas van De Naaimiekes voor het goede doel? - © Deschuyffeleer
 
Dsc08526
HERNE – Spijst u ook de kas van De Naaimiekes voor het goede doel? - © Deschuyffeleer
 

Meer dan 1000 goede doelen doen dit jaar mee aan De Warmste Week. Onder hen en al voor het vijfde jaar op rij ook De Naaimiekes uit Herfelingen. De Warmste Week is het inmiddels welbekend initiatief van Studio Brussel. In de week vóór Kerstmis – van 18 tot 24 december 2017 -  pakt de zender dan uit met de live-uitzending Music for Life, dit keer vanuit het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Tegelijk wordt heel Vlaanderen opgeroepen om een actie op te zetten voor een goed doel.

Ook dit jaar steken de Naaimiekes, een veertigtal handige en enthousiaste dames uit Herfelingen en omgeving, opnieuw de handen uit de mouwen en gaan ook zij terug aan de slag voor het goede doel.  Ze tekenen, knippen, naaien, stikken en strijken er dit weekend dan ook al duchtig op los.
Naaimiekesbeurs
Op zondag 3 december van 14u30 tot 18 u organiseren De Naaimiekes dan in het Bavocentrum voor de vierde keer een geschenkenbeurs waar hun originele creaties zoals kussentjes, sleutelhangers, zwem-, pen-, turn- en toiletzakjes dan te koop aangeboden worden.
Voor de Naaimiekesbeurs tekenden ook al een resem andere standhouders in zodat de bezoekers een uitgebreid gamma aan originele kado-ideetjes kan worden aangeboden. De Naaimiekes maken er beslist opnieuw een gezellig en warm marktje van.
Om de kas mee te spijzen engageren de standhouders zich ook 10 % van hun dagopbrengst te schenken aan het goede doel. Dit bedrag wordt dan eind december in het kader van de Studio Brussel-actie Music for Life overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting ten gunste van het Kinderkankerfonds.
In 2014 haalden de Naaimiekes maar liefst € 5.000 op voor het Kinderkankerfonds, in 2015 was dat 5.350 euro en in 2016 terug niet minder dan  5.300. Zij rekenen er dit jaar alvast op, mede door uw steun, nog beter te doen!
Wie zomaar een duit in het zakje wil doen ter ondersteuning van het initiatief kan ook gerust al op voorhand een milde bijdrage leveren op BE73 6528 3325 6960. Giften vanaf 5 euro zijn welkom!

 

 De Naaimiekes zijn ook te volgen via deze Facebookpagina
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief