HERNE – Gemeentebestuur pakt opnieuw uit met buurtbabbels

HERNE – Gemeentebestuur pakt opnieuw uit met buurtbabbels

Buurtbabbel
HERNE – Gemeentebestuur pakt opnieuw uit met buurtbabbels - © Deschuyffeleer
 

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zet de bestuursploeg van burgemeester Kris Poelaert ook deze keer opnieuw een reeks van vier buurtbabbels op, één in iedere woonkern. Met die buurtbabbels wil de bestuursploeg iedere inwoner van de gemeente de kans geven mee na te denken over de toekomst van de gemeente.

Onder de slogan ‘idem@herne’, dat staat voor ‘iedereendenktmee@herne’, brengt het bestuur op de babbel een reeks thema’s te berde zoals ‘Hoe ziet Herne er morgen uit?’, ‘Uw veiligheid (lokale politie)’, het Markepad, openbare werken en patrimonium. Maar er is uiteraard telkens ook ruimte voor andere items.
De buurtbabbel gaat gepaard met het aanbieden van een drankje, een hapje en een muzikaal intermezzo. Iedereen is welkom. Het aanvangsuur is telkens 19u30.
De buurtbabbels gaan door in
Sint-Pieters-Kapelle op donderdag 29 november in de polyvalente feestzaal, in Herne op vrijdag 1 december in de Kring, in Kokejane op donderdag 7 december in de kantine van de kaatsers en in Herfelingen op vrijdag 8 december in het Bavocentrum. En hier overweegt zelfs het reuzekonijn Bunny langs te komen om enkele ideeën aan te reiken op basis van wat het ziet, hoort en voorlopig nog zwijgt over het reilen en zeilen in het mekka van de Langoren.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief