HERNE – Terug badmintonstages voor jongeren

C21

HERNE – Terug badmintonstages voor jongeren

Stages_aankondiging_2017
HERNE – Terug badmintonstages voor jongeren - © Deschuyffeleer
 

In de loop van toekomend jaar organiseert Badmintonclub Herne opnieuw een reeks stages voor jongeren van 6 tot 16 jaar in de sporthal De Hernekouter. Zo staan er een kerststage, een paasstage en een zomerstage op het menu. De vierdaagse kerststage opent het drieluik alvast op dinsdag 2 januari. De stages staan open zowel voor meisjes als voor jongens.

De stages maken een ideale mogelijkheid uit om jongeren in contact te brengen met deze alsmaar meer populaire sport. “Ervaren trainers zorgen dan daarbij voor een goede begeleiding en brengen de deelnemers vrij vlug en kwalitatief hoogstaand de basisbeginselen van het spel bij”, zegt voorzitter Johan Peetermans. “Bovendien proberen de trainers tegen het einde van de week van de deelnemers ook nog een hechte groep te maken zodat zij niet enkel naar huis terugkeren met de nodige badmintonskills maar ook met nieuwe vrienden en vriendinnen”.
“En om de deelnemers niet te overladen met badminton alleen is er ook aandacht voor andere sporten. Zo proberen wij een goed evenwicht te houden en blijven zij in beweging. Aan het einde van de dag is er dan plaats voor een wedstrijd zodat zij de nieuw aangeleerde technieken ook al eens kunnen gebruiken”, voegt de voorzitter van de bloeiende club er nog aan toe.
Benodigdheden
Wie al een eigen racket heeft mag die gerust meebrengen. Maar dit is geen vereiste. Er wordt van de deelnemers enkel verwacht zich aan te bieden met sportieve kleren en in de sporthal sportschoeisel met kleurvaste zolen te dragen. Dat laatste dient wel apart meegebracht te worden. De deelnemers voorzien zich ook van een lunchpakket en een drankje. De club dan weer stelt tijdens het sporten water, een stuk fruit en een koekje ter beschikking.
Deelnemen aan één van de drie stages kost 100€. Wie zich inschrijft voor de drie stages betaalt 250€. De kerststage loopt van 2 tot en met 5 januari, de paasstage van 9 tot en met 13 april en de zomerstage van 27 tot en met 31 augustus. De inschrijvingen zijn pas bevestigd na het betalen van 50€ voorschot.
Inschrijven kan via het onlineformulier op www.bcherne.be . Meer informatie is mogelijk via secretariaat@bcherne.be of 0477/78.37.43.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief