HERNE - Verkeersmaatregelen naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie op 7 januari

C21

HERNE - Verkeersmaatregelen naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie op 7 januari

Verkeer_nieuwjaarsreceptie
HERNE - Verkeersmaatregelen naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie op 7 januari - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsreceptie_20180001
HERNE - Nieuwjaarsreceptie op 7 januari - Uitnodiging
 

Ter gelegenheid van het inzetten van het Nieuwe Jaar nodigen het gemeentebestuur, het OCMW-bestuur en het gemeentepersoneel opnieuw alle inwoners uit op een nieuwjaarsreceptie in open lucht in het centrum aan het gemeentehuis. De receptie loopt op zondag 7 januari van 11 tot 13 u.

Om de organisatie zo veilig en zo vlot als mogelijk te laten verlopen is die dag het centrum vanaf het kruispunt met de verkeerslichten tot aan de oprit naar de parking van het gemeentehuis verkeersvrij. Ook geldt er dan in  de Hernebosstraat éénrichtingsverkeer waarbij alle verkeer komend van de Edingsesteenweg en rijdend in de richting van de Grotestraat dan verboden is. Ook is er in het centrum tijdens de feestelijkheden een parkeerverbod.
Een omleiding wordt ingelegd voor wie van de Lindestraat naar de Edingsesteenweg rijdt via de Grotestraat en de Hernebosstraat.
Wie zich van de Ninoofsesteenweg naar de Lindestraat wenst te begeven volgt de omleiding via de Kapellestraat, de Ekkelenbergstraat, de Processiestraat en de Aerebeekstraat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief