HERNE – ‘Warme’ nieuwjaarsreceptie voor de inwoners

HERNE – ‘Warme’ nieuwjaarsreceptie voor de inwoners

Dsc009441
HERNE – ‘Warme’ nieuwjaarsreceptie voor de inwoners - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsreceptie_ocmw
HERNE – ‘Warme’ nieuwjaarsreceptie voor de inwoners - Foto ingezonden
 
Nieuwjaarsreceptie_20180001
HERNE – ‘Warme’ nieuwjaarsreceptie voor de inwoners - Flyer
 

Voor de Hernenaren die het in de feestdrukte van de eindejaarsperiode uit het oog zouden verloren zijn: het gemeente-, het OCMW-bestuur en het personeel nodigen alle inwoners uit op hun grootse nieuwjaarsreceptie nu zondag 7 januari van 11 tot 13u in het centrum. Het is voorzien dat de receptie doorgaat in openlucht. Bij slecht weer wordt iedereen verwelkomd in De Kring.

“Met onze tweejaarlijkse receptie willen wij onze inwoners de kans bieden samen met hun gezin en hun buren te komen genieten van een hapje en een drankje en er samen te klinken op het Nieuwe Jaar”, verklaart burgemeester Kris Poelaert het opzet. “Tevens is het een bijkomende gelegenheid om ook vrienden en kennissen het allerbeste toe te wensen bij de start van 2018. En zo doen wij onze dorpsgemeenschap nogmaals alle eer aan om onze reputatie van warme en verbonden gemeente nog eens in de verf te zetten”.
Tijdens de receptie worden ook de winnaars van de Eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars bekendgemaakt evenals de winnaars, zowel individueel als de straat, van de actie voor het opzetten van sfeerverlichting tijdens de eindejaarsperiode. Ook wordt de opbrengst van de jaarlijkse azaleaverkoop tijdens het Plantjesweekend vanuit het gemeentebestuur ten voordele van Kom op tegen Kanker overhandigd aan Mireille Van Ransbeeck, de districtscoördinator Fondsenwerving voor Vlaams-Brabant.
Het dweilorkest D’(H)opmaten, vorig jaar de winnaar van het Internationaal Dweilorkestenfestival in Halle, verzorgt op ludieke wijze doch bijzonder professioneel de muzikale animatie tijdens het gebeuren.   
Omleiding
Om deze organisatie zo veilig als mogelijk te laten verlopen is die dag het centrum vanaf het kruispunt met de verkeerslichten tot aan de oprit naar de parking van het gemeentehuis verkeersvrij. Ook is er in de Hernebosstraat dan éénrichtingsverkeer. De Hernebosstraat is dan verboden voor alle verkeer komend van de Edingsesteenweg en rijdend in de richting van de Grotestraat. Ook geldt er tijdens de feestelijkheden een parkeerverbod.
Een omleiding wordt ingelegd voor wie van Lindenstraat naar Edingsesteenweg rijdt via Grotestraat en Hernebosstraat.
Wie zich van de Ninoofsesteenweg naar Lindestraat wenst te begeven volgt de omleiding via Kapellestraat, Ekkelenbergstraat, Processiestraat en Aerebeekstraat.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief