HERNE – Herstellingswerkzaamheden op de Assesteenweg in Herfelingen

C21

HERNE – Herstellingswerkzaamheden op de Assesteenweg in Herfelingen

Werken_steenweg_asse_jan_2018
HERNE – Herstellingswerkzaamheden op de Assesteenweg in Herfelingen - © Deschuyffeleer
 

Indien de weersomstandigheden het toelaten gaat de firma Deckx in opdracht van het provinciaal agentschap Wegen en Verkeer – district Halle de eerstkomende dagen het wegdek herstellen op de Assesteenweg (N285) in Herfelingen ter hoogte van het huisnummer 175. De werfzone is dan ook gelegen tussen de zuivelfabriek Olympia en het kruispunt met de Kapellestraat.

De betonlagen tussen de twee rijstroken zijn aldaar al enige tijd gevaarlijk uit elkaar komen te liggen. De aannemer zal nu in de bewuste strook een nieuw betonnen wegdek aanbrengen.
De werken zullen met enige verkeershinder gepaard. Door gefaseerd te werken per rijstrook en het gebruik van verkeerslichten zal de hinder wel tot een strikt minimum herleid worden. Enkel tijdens de spitsuren kan er zich op de al bij al toch wel vrij drukke gewestweg filevorming voordoen.
Door het gebruik van sneldrogend beton zijn er in theorie slechts drie werkdagen nodig per rijstrook om de werken uit te voeren. De buurtbewoners en de bedrijven in de onmiddellijke omgeving worden op de hoogte gebracht van de precieze timing van de werkzaamheden vanuit de gemeente en door de aannemer.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief