HERNE – Met de seniorenraad naar optreden Johan Verminnen

HERNE – Met de seniorenraad naar optreden Johan Verminnen

Verminnen
HERNE – Met de seniorenraad naar optreden Johan Verminnen - © Deschuyffeleer
 

Op vrijdag 23 februari organiseert het gemeentebestuur vanuit de seniorenraad een busuitstap naar ‘t Vondel in Halle om er een optreden van Johan Verminnen bij te wonen. Daar last de welbekende zanger dan een halte in op zijn tournée ‘Johan Verminnen tussen een Glimlach en een Traan’. Wie alsnog het optreden wil meemaken moet er wel als de kippen bijzijn om zijn of haar deelname te melden. Het aantal beschikbare plaatsen in de bus is inmiddels immers al bijzonder krap.  

Johan Verminnen zijn songs getuigen van een turbulent maar rijk leven. Achtenveertig jaar al doet hij de planken trillen en ontroert hij zijn trouw publiek. Met zijn huidige jubileumtour maakt hij een balans op van zijn artistiek parcours en dankt hij de mensen die in hem geloven. ‘Tussen een glimlach en een traan’ mengt volslagen nieuwe liedjes met zijn oerklassiekers, al dan niet in een opgefrist jasje. Naar goede gewoonte rijgt hij dit alles aan elkaar in zijn typische humoristische en pakkende tussencommentaren.
Deelnemen kost 22€, het busvervoer inbegrepen. Er kan op de bus gestapt worden om 12u30 aan de kerk in Sint-Pieters-Kapelle, om 12u45 in het centrum van Herne, om 12u55 aan de kerk in Kokejane en om 13u10 aan de kerk in Herfelingen. De terugkeer in Herne is voorzien omstreeks 18u. De uiterste datum van inschrijven is 20 januari. Meer info inwinnen en inschrijven gebeuren via carine.vandevelde@herne.be of 02/397.11.69.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief