HERNE – ‘Mad about you’ en de Saffoxy Band in het Terlindenhof

HERNE – ‘Mad about you’ en de Saffoxy Band in het Terlindenhof

Mad_about_you___2_
HERNE – ‘Mad about you’ en de Saffoxy Band in het Terlindenhof - © Deschuyffeleer
 
Mad_about_you___3_
HERNE – ‘Mad about you’ en de Saffoxy Band in het Terlindenhof - © Deschuyffeleer
 
Mad_about_you___4_
HERNE – ‘Mad about you’ en de Saffoxy Band in het Terlindenhof - © Deschuyffeleer
 
Mad_about_you___1_
HERNE – ‘Mad about you’ en de Saffoxy Band in het Terlindenhof - © Deschuyffeleer
 

In de promotiecampagne voor zijn nieuwste single ‘Mad about you’ was de Saffoxy Band te gast in Het Terlindenhof bij Sofie. Voor het duo Luc (Marcelis) en Nathalie (Demol) met de technische ondersteuning van Bavo (Saudemont) was het een koud kunstje om de taverne bijwijlen de doen daveren op haar grondvesten. Ook hun nieuwste single ‘Mad about you’ oogstte veel waardering en is dan ook klaar om de hitparades te veroveren.

Ambiance verzekerd
De Saffoxy Band, de jongste muzikale formatie van Luc en Nathalie, is beslist niet aan zijn proefstuk toe als het er op aan komt ambiance in de keet te schoppen. Hun muzikale begaafd- en bekwaamheid, hun warmhartige en opgewekte persoonlijkheden en hun aanstekelijke geestdrift maken dat iedere toeschouwer na hun optreden beslist met een blij gemoed huiswaarts keert. Zo ook zonder enige twijfel het talrijk opgekomen publiek in Het Terlindenhof.
Het hoogtepunt van de avond was wel de release van hun eerste eigen single ‘Mad about you’. Luc Marcelis: “Voor het merendeel van de gewone muziekliefhebbers behoort de aankoop van de muziek-cd niet meer tot hun prioriteiten. Het aanbod is immers zodanig groot dat de aankoop niet meer te betalen valt. Voor ‘Mad about you’ kozen we dan ook vanzelfsprekend voor de downloadformule”.
Een up pop tempo nummer
‘Mad about you’ is een up tempo pop nummer met een hoog Kate Perry-gehalte. De tekst en de compositie zijn van Luc Marcelis zelf. Hierbij kreeg hij de hulp van Freddy Danau (Sanseveria). Het nummer zelf werd opgenomen in de Hallround Studios van Christophe Severs. “Mede door hun vakkennis en het gebruik van de allermodernste technieken werd dan ook een schitterend resultaat behaald”, aldus nog Luc.
Het nummer is te vinden op alle belangrijke internet portals zoals en onder meer ITunes, Ultrapop, Spotify en Deezer.  Een download via ITunes kost 0,99€.
Een goed doel
Naast muziek, leute en plezier maken schuilt er in de Saffoxy Band ook een goed hart. Het is immers de bedoeling om via YouTube geld te genereren voor Kom op Tegen Kanker. Luc: “Het basisbedrag dat YouTube-kanalen voor ons nummer betalen bedraagt 0,10€ per view en 0,50€ per effectieve like. Deze vergoeding is een compensatie voor de reclamefilms en de banners die ze rondom de vlogs plaatsen. Dit bedrag gaan we dan ook eind december mee in de pot stoppen van de acties voor Kom op tegen Kanker die in de gemeente in de loop van het jaar gaan hun beslag krijgen”.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 jan 2019
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief