HERNE – Jobstudenten welkom bij de technische dienst van de gemeente

HERNE – Jobstudenten welkom bij de technische dienst van de gemeente

Personeel_td_2018
HERNE – Jobstudenten welkom bij de technische dienst van de gemeente
 

Zowel voor de twee weken van de paasvakantie in april als voor de maanden juli, augustus en september is het gemeentebestuur op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om de technische dienst bij te staan. Kandidaten melden zich dan ook best zo vlug als mogelijk aan.

De kandidaten dienen wel aan een reeks functievereisten te voldoen. Zij worden alleszins geacht zelfstandig te kunnen werken en naar uren, werk en omstandigheden flexibel te zijn. Ook dienen zij de veiligheidsrichtlijnen te respecteren. Bij voorkeur zijn zij ook in het bezit van een rijbewijs B. Enige kennis van het gebruik van bosmaaier, grasmachine of ander klein materiaal strekt tot aanbeveling. De kandidaten moeten bovendien beschikbaar zijn tijdens de volledige duur van de aangevraagde periode van tewerkstelling.
Wie aan de vereisten voldoet en zich mee wil inzetten voor Herne kan zijn of haar kandidatenfiche te downloaden via deze linkdoormailen naar gemeentebestuur@herne.be of de fiche binnenbrengen bij de personeelsdienst in het gemeentehuis. Bij de fiche dient wel ook een uittreksel uit het strafregister gevoegd te worden.
Meer info bij de personeelsdienst (02/397.11.50).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief