HERNE- Komende vrijdag en zaterdag ‘Lenteopendeur’ bij Electro Service Timmermans

HERNE- Komende vrijdag en zaterdag ‘Lenteopendeur’ bij Electro Service Timmermans

Od_timmermans
HERNE- Komende vrijdag en zaterdag ‘Lenteopendeur’ bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 
Dsc06755
HERNE- Komende vrijdag en zaterdag ‘Lenteopendeur’ bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 
Dsc06768
HERNE- Komende vrijdag en zaterdag ‘Lenteopendeur’ bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 

Het komend weekend van vrijdag 16 en zaterdag 17 maart staan Franky, Sandra, Ruth en Johann, de bijzonder onderlegde uitbaters van Electro Service Timmermans aan het Heldenplein in het centrum van Herne, nu al voor de 11de  keer klaar om tijdens hun jaarlijkse ‘Lenteopendeur’ de bezoekers te ontvangen en naar believen te laten genieten van tal van vernuftige demonstraties, van uitzonderlijke proeverijen en zoals steeds ook van een pak eerstehandsinformatie nopens de meest uiteenlopende electro huis- en keukenapparatuur.

Innovaties en trends kenbaar maken
Franky Timmermans: “Met onze opendeurdagen is het er ons vooral om te doen het aanbod en het dienstbetoon van Electro Service Timmermans als allround electrozaak kenbaar te maken en zowel de bestaande als de nieuwe klanten te informeren over de laatste nieuwigheden in de wereld van de audio-, tv- en videowereld, het kleine en grote huishoudelectro-gamma en het snel evoluerende PC- en multimedia- universum. In onze sector nog meer dan in andere is het de taak van de handelaar om de innovaties en trends bij zijn potentiële klanten aantrekkelijk te maken en er hen over te informeren”.
In het arsenaal aan nieuwigheden weet Franky de aandacht vooral te trekken op het concept van de ‘refurbished smart- en iphones en tablets’. Met ‘refurbished’ bedoelt men toestellen die slechts kort werden gebruikt en na een volledige robotgestuurde controle en opknapbeurt terug als nieuw over de toonbanken schuiven maar deze keer aan een fel gereduceerde prijs. Via dit concept krijgen waardevolle toestellen dan ook een volwaardig tweede leven toebedeeld dat meteen ook een win-winsituatie oplevert én voor de koper én voor het milieu.
Ook fel in de lift zitten de Sonoro-toestellen. Zo is de Sonoro Stereo alleszins een stijlvolle alleskunner. Wil je ouderwets naar de radio luisteren? Of juist even ontspannen met je favoriete Spotify-playlist of andere eigen muziek? Zelfs gewoon een cd luisteren behoort tot de mogelijkheden en met Bluetooth kun je altijd vanaf je smartphone streamen. Twee stereospeakers en een ingebouwde subwoofer zorgen daarbij voor een krachtig en warm geluid ondanks z’n compact uiterlijk.
Vanaf nu zijn alle VRT-radiozenders ook te ontvangen in DAB+, de nieuwe norm voor digitale radio. Alle zenders blijven nog wel een poosje te ontvangen via de FM-band maar die tijd wordt krap. Wie de aankoop van een nieuw radiotoestel overweegt, kijkt best uit naar het DAB+-logo. Ook hier biedt Electro Service Timmermans een oplossing.
Ook het tijdperk van de klassieke friteuse is haast voorbij. Zij wordt vervangen door onder meer de Tefal Fry Delight die je laat frituren, grillen, bakken en braden met weinig tot geen olie. Of dit ook wel zo lekker en gezond is als vooropgesteld kan de bezoeker zelf ervaren. Alle aangeboden hapjes tijdens de opendeurdagen worden immers op een gezonde Fry Delight-manier klaargemaakt.
Ook de witgoedsector met onder meer Miele en Siemens maken voortaan eveneens gebruik van phone-applicaties. Zo kan onder meer het functioneren van toestellen op afstand opgevolgd en gecontroleerd worden.
En dan nog dit. Qled versus Oled televisies, wat is de beste tv? De Oled-tv is lichter, dunner, gebruikt minder energie en biedt de beste kijkhoek. Qled dan weer heeft zijn eigen voordelen op gebied van  helderheidscapaciteit en is daarom een ideale keuze voor een ruimte met veel omgevingslicht. Wil je de Oled en Qled tv’s met uw eigen ogen bewonderen en vergelijken …..? Ook dit en nog veel meer valt er alleszins te ontdekken tijdens de grootse ‘Lenteopendeur’ van vrijdag 16 en zaterdag 17 maart bij Electro Service Timmermans. De zaak is dan doorlopend toegankelijk van 9 tot 19 u.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 13 dec 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 13 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 07 dec 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 30 nov 2018

archief