HERNE – ‘Fields of Honour’ thema van lenteconcert van De Ware Broeders

C21

HERNE – ‘Fields of Honour’ thema van lenteconcert van De Ware Broeders

Wb_fields_of_honour
HERNE – ‘Fields of Honour’ thema van lenteconcert van De Ware Broeders - Affiche

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april, telkens om 20u, is iedereen welkom op het jaarlijks lenteconcert van de koninklijke fanfare De Ware Broeders in de St-Niklaaskerk in Herfelingen. Dat concert wordt voor de bezoekers weerom een mooie gelegenheid om de uitstekende muzikale kwaliteiten van de muzikanten naar waarde in te schatten. Het thema van het concert is deze keer ‘Fields of Honour’.

Op basis van het gekozen thema brengen zowel de Jonge Ware Broeders als de Ware Broeders onder de leiding van dirigent Jeroen Hofmans tijdens het concert op hun manier hulde aan het 100-jarig einde van de Eerste Wereldoorlog (1914-1918).
Na het concert is iedereen nog welkom voor een gezellige babbel en een lekker drankje in het Bavocentrum.
Toegangskaarten kosten in voorverkoop 10€, aan de kassa 12€. Studenten betalen 5€ en kinderen onder de 12 jaar komen er gratis in. Kaarten zijn te verkrijgen bij de muzikanten, in café De Zoete Inval of via info@dewarebroeders.be . Deuren open vanaf 19u15.
Meer info via de voorzitter steven.vandereeckt@telenet.be (0478/25.14.03), op www.dewarebroeders.be en www.facebook.com/dewarebroeders
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief