HERNE – Seniorenraad nodigt uit op een namiddag ‘leute en plezier’

C21

HERNE – Seniorenraad nodigt uit op een namiddag ‘leute en plezier’

Lentefeest_2018
HERNE – Seniorenraad nodigt uit op een namiddag ‘leute en plezier’ - Ingezonden
 

De seniorenraad nodigt alle belangstellenden uit op zijn traditioneel groots Lentefeest, dat deze keer doorgaat op donderdag 26 april om 14u in het Bavocentrum In Herfelingen. Alle senioren uit de gemeente zijn er dan alvast bijzonder welkom voor het mee beleven van een leuke en gezellige namiddag. De in de streek welbekende dj, entertainer en Gooikenaar Johan Demulder staat in voor een verzekerde muzikale ambiance.

Ook deze keer wordt er gewerkt met voorafgaandelijke inschrijvingen. Nieuw is nu evenwel dat bij de inschrijving 5€ inkom dient betaald te worden. “Dit om te voorkomen dat mensen zich inschrijven doch uiteindelijk niet komen opdagen en zo dan de raad met de gemaakte kosten laat zitten”, zegt Carine Van de Velde, vanuit het gemeentebestuur de secretaris van de raad. “Voor die 5€ worden de deelnemers wel in de watten gelegd met bovenop taart, koffie, fijne muziek ook nog twee gratis drankjes”.
Met de bijeenkomst wil de raad alvast iedere senior de kans bieden leeftijdsgenoten te ontmoeten en dit in een ongedwongen sfeer. De vorige edities waren telkenmale een groots succes. Tijdig inschrijven is dan ook de boodschap aangezien het aantal plaatsen uiteraard beperkt is.
Inschrijven kan tot 20 april in het gemeentehuis. Meer info via carine.vandevelde@herne.be of via 02/397.11.69.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief