HERNE – Voorjaarsconcert van ’t Muziek met Vocalithree

C21

HERNE – Voorjaarsconcert van ’t Muziek met Vocalithree

31131680_1814569058639374_675733951158659114_n
HERNE – Voorjaarsconcert van ’t Muziek met Vocalithree - Flyer
 

Op zaterdag 5 mei om 20u30 pakt de harmonie ’t Muziek, met in haar kielzog uiteraard ook haar jeugdafdeling ’t Jeugdmuziek, opnieuw uit met een concert in de Sint-Petrus en Pauluskerk in het centrum. Bijzondere gast is Vocalithree met zijn drie pure sprankelende vrouwenstemmen.

Het concert brengt populaire en goed in het oor klinkende muziek uit de jaren 70-80-90. Zo belooft het alleszins weer een spetterende muzikale avond te worden. ’t Muziek Herne is inmiddels immers een vast waarde geworden om muziek van de bovenste plank te beluisteren. Onder de leiding van zijn dirigent Diederik De Roeck laat het orkest zich deze keer van zijn meest populaire kant horen.
Nog een smaakmaker tijdens het concert is Vocalithree. Het zijn Nele Wouters samen met Natasha en Saskia Van Ginderdeuren die dit trio gestalte geven. Alle drie hebben zij een uitzonderlijk mooie stem. Met hun pure stemmen en hun gezangen weten zij de zielen uitermate te beroeren. Alle drie hebben zij hun roots in Gooik. Zij leerden elkaar kennen bij de Cantores Gaudiaci. Na enkele jaren ging ieder evenwel zijn eigen muzikale weg. In 2012 besloten zij echter om opnieuw samen te werken maar dan enkel met de vrouwenstemmen en in een lichter genre. Vocalithree was geboren.
Kaarten in voorverkoop kosten 10€, aan de kassa 12€, kids -12jaar 5€. Mindervaliden en studenten komen er in voor 8€ in voorverkoop en voor 10€ aan de kassa.
Meer info en kaarten in voorverkoop via tmuziekherne@gmail.com .   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief