HERNE – Een week lang verkeershinder aan de rotonde in Kokejane

C21

HERNE – Een week lang verkeershinder aan de rotonde in Kokejane

Werken_rotonde_kokejane
HERNE – Een week lang verkeershinder aan de rotonde in Kokejane - © Deschuyffeleer
 

Als de aangestelde aannemer zich nu toch eens aan zijn planning houdt wordt vanaf toekomende maandag 14 mei een week lang eindelijk werk gemaakt van het herstellen van het wegdek aan de rotonde in Kokejane op de Assesteenweg (N285). Dat zal wel met enige verkeershinder gepaard gaan niet alleen voor het doorgaand verkeer maar ook en vooral voor het plaatselijk verkeer.

Tijdens de werken blijft wel steeds een rijstrook op de rotonde open. Het doorgaand verkeer zal er beurtelings geregeld worden door verkeerslichten wat allicht tijdens de spitsuren tot filevorming zal leiden. Het plaatselijk verkeer evenwel dat vanuit de Vancauwenberghelaan en de Lettelingse Kokejanestraat op de rotonde uitmondt krijgt geen toegang tot die rotonde.
Het verkeer voor en vanuit de Kokejanestraat dient een omleiding te volgen via de Romeinse Baan en de Morrestraat (éénrichting naar Assesteenweg) en de Groenstraat kant Lettelingen (éénrichting naar Romeinse Baan). Het verkeer vanuit en naar de Lettelingse Pollepelbronstraat wordt in dezelfde zin ingericht.
Het doorgaand verkeer via de Vancauwenberghelaan naar de rotonde toe wordt al op de N255 (Edingen-Ninove) in het centrum van Herne omgeleid. Voor het verkeer komende van Edingen gebeurt dit via de N272 (Langestraat Vollezele) naar het kruispunt Kesterbrugge (Edingsesteenweg) op de N285. Het verkeer komende van Ninove wordt naar de N285 (Assesteenweg) omgeleid via Edingen. Het plaatselijk verkeer vanuit en naar de Vancauwenberghelaan kan wel gebruik maken van de kleinere plaatselijke omleidingsmogelijkheden.      
De werken worden uitgevoerd in opdracht van het provinciaal agentschap Wegen en Verkeer, dat instaat voor het beheer van de gewestweg N285. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief