HERNE – Voetbalclub verwelkomt graag bijkomende jeugdtrainers en jeugdspelers

C21

HERNE – Voetbalclub verwelkomt graag bijkomende jeugdtrainers en jeugdspelers

Jeugdvoetbal_fc_herne
HERNE – Voetbalclub verwelkomt graag bijkomende jeugdtrainers en jeugdspelers - © Deschuyffeleer
 

Voetbalclub FC Herne is naarstig op zoek naar jeugdtrainers en jeugdspelers. Sinds nu toch al enkele jaren kent de jeugdwerking van de club een ware revival. Niet alleen is voetbal uitermate populair bij de jongeren maar het succes van het jeugdvoetbal bij de club is ook toe te schrijven aan onder meer de duidelijk uitgedragen jeugdvisie en de familiale sfeer. En met het komend wereldkampioenschap in Rusland voor de deur mag redelijkerwijze verwacht worden dat de voetbalhype in het algemeen en zeker ook bij de jongeren nog een bijkomende boost zal meekrijgen.

Doorstromen
De jeugdwerking van FC Herne wil een kwalitatief hoogstaande voetbalvorming aanbieden voor jeugdspelers vanaf de leeftijd van 5 jaar met als uiteindelijke doelstelling een doorstroming te creëren naar het eerste elftal, waarbij per categorie specifieke doelen worden nagestreefd, zowel op het vlak van motorische als van sociale ontwikkeling van de jeugdspeler. Jeugdcoördinator is Jan Vanhove. Hij wordt in het jeugdcomité bijgestaan door onder meer Manuela Put voor de administratie en Jean-Michel Biachara voor de tornooien. Dat er bij het jeugdcomité degelijk werk wordt afgeleverd bewijst alleszins ook het bestaan van een huisreglement voor de jeugdspelers en van een algemene afsprakenlijst voor de ouders. Het afgelopen seizoen telde de club met in totaal niet minder dan 165 jeugdspelers 12 jeugdploegen met inbegrepen een ploeg U15 en een ploeg U17.
Jeugdtrainers
Voor het verder uitbouwen van haar jeugdwerking is de club thans op zoek naar bijkomende jeugdtrainers. In die zin biedt FC Herne gemotiveerde jeugdtrainers een mooie rol aan binnen de club met begeleiding door ervaren en gediplomeerde trainers en ondersteuning bij trainersopleidingen. Bij de samenwerking hoort alleszins ook een correcte vergoeding.
Jeugdspelers
De club verwelkomt ook nog graag bijkomende jeugdspelers geboren in 2008, 2009 of 2010. “Onze jeugdopleiding is er één waar plezier en opleiding de belangrijkste accenten zijn”, zegt jeugdcoördinator Jan Vanhove. “De ontwikkeling van iedere jeugdspeler staat daarbij boven het wedstrijdresultaat. Ons uiteindelijk doel is zoveel als mogelijk spelers op een weldoordachte manier te laten doorstromen naar onze eerste ploegen”.
Kunstgrasvoetbalveld
Vanaf de start van het nieuwe seizoen zal de club ook voor haar jeugdwerking alvast kunnen beschikken over het nieuw aangelegd kunstgrasvoetbal met kurkinfiltratie aan de sporthal De Hernekouter. Het gemeentebestuur en de club leverden daartoe gezamenlijk een fikse financiële inspanning.

Meer info en contact via jeugdsecretariaat@fcherne.be of Jan Vanhove 0476/64.03.33. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief