HERNE – Inschrijvingen voor de Bibnick zijn welkom

HERNE – Inschrijvingen voor de Bibnick zijn welkom

Aankondiging_bibnick
HERNE – Inschrijvingen voor de Bibnick zijn welkom - © Deschuyffeleer
 
Sfeerbeelden_2017
HERNE – Inschrijvingen voor de Bibnick zijn welkom - © Deschuyffeleer
 

De openbare bibliotheek Petrus Naghel en de gemeentelijke jeugddienst organiseren voor de tweede keer een Bibnick. Dat is een voorleesmoment in combinatie met een picknick. De organisatoren geven de kinderen vanaf 3 jaar en hun begeleiders daartoe dan ook afspraak in het Dominicanessenklooster op woensdagnamiddag 20 juni. Deelnemen is gratis.

Naast het voorleesmoment kunnen de kinderen ook spelletjes spelen en genieten van de poppenkast. Dit jaar staat het thema 'Western' centraal. Verkleed aan de Bibnick deelnemen wordt dan ook sterk aanbevolen.
Het namiddagprogramma met poppenkast en voorleesmomenten vangt aan om 13u30 en van 15 tot 16u wordt er tijd gemaakt om lekker samen te picknicken.
Ook de begeleiders kunnen intussen in de tuin van het klooster genieten van een gezellig onderonsje. Wie er een vieruurtje of dessertje bij wenst kan dat gerust meenemen. Ook een dekentje kan nuttig zijn. De organisatoren zorgen alvast voor een drankje.
Op voorhand inschrijven via jeugd@herne.be (02/397.11.63) is sterk aangewezen. Bij uitzondering kan ook nog ingeschreven worden de dag zelf.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020

archief