HERNE – Brabants wielerkampioenschap van de Vrije Wielerunie Federatie in Kokejane

C21

HERNE – Brabants wielerkampioenschap van de Vrije Wielerunie Federatie in Kokejane

Koers_kokejane_1
HERNE – Brabants wielerkampioenschap van de Vrije Wielerunie Federatie in Kokejane - Affiche
 
Koers_kokejane_2
HERNE – Brabants wielerkampioenschap van de Vrije Wielerunie Federatie in Kokejane - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 21 juli organiseert het Happy Be-Cycling Team met Josse Maes en Dennis Deneulin als gangmakers in en rond Kokejane het Brabants wielerkampioenschap voor amateurs en wielertoeristen van de Vrije Wielerunie Federatie. Na het succes van vorig jaar zijn de organisatoren daarmee nu toe aan de tweede editie van hun wielerwedstrijd. Draaischijf van heel het gebeuren is ook deze keer het carrosseriebedrijf van Josse Maes aan de Assesteenweg dicht bij de grens met Edingen..

“Ook bij deze editie garanderen wij een flinke brok wielersport. Daar zorgen dan de amateurs en de wielertoeristen van de Vrije Wielerunie Federatie opnieuw voor”, reikt Josse Maes aan. “Bovendien gelden de verschillende wedstrijden als Brabants kampioenschap en dat is een primeur. Spanning troef zeker met het heerlijk heuvelachtig parcours in dit uniek mooi stukje Pajottenland dat Kokejane toch wel is”.
Het Happy Be-Cycling Team gaat dan ook resoluut voor een nieuwe mooie sporthoogdag. De renners zijn ingedeeld volgens leeftijdscategorie en dat maakt dat er ook afzonderlijke wedstrijden zijn voor de ietwat oudere wielergarde. De eerste wedstrijd gaat van start om 12u30 en de laatste aankomst is voorzien om 18u30. “Voor, tijdens en na de koersen is de bar doorlopend geopend. En ook talrijke sponsors helpen het financiële plaatje mee rond te krijgen”, voegt  organisator Josse, overigens zelf een deelnemer aan de wedstrijd voor zijn leeftijdscategorie, ernog graag bijzonder enthousiast aan toe.
Inschrijvingen kunnen via info@vwfkoers.be of de dag zelf ter plaatse.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief