HERNE – Ook voetballiefhebbers komen aan hun trekken op Waanzinnig Weekend

HERNE – Ook voetballiefhebbers komen aan hun trekken op Waanzinnig Weekend

Aanpassing_programma
HERNE – Ook voetballiefhebbers komen aan hun trekken op Waanzinnig Weekend - © Deschuyffeleer
 

Het wereldkampioenschap voetbal in Rusland laat ook de organisatoren van Waanzinnig Weekend niet onberoerd. Stiekem hoopten ook zij dat België zou doorstoten tot de finale doch ‘Les Blues’ hebben er inmiddels anders over beslist. De Rode Duivels hebben hun steile ambities dan ook moeten terugschroeven en dienen nu zaterdagnamiddag uit te komen in de kleine finale tegen Engeland dat deze avond door Kroatië werd verslagen met 1-2. Toch nog reden genoeg voor de organisatoren van Waanzinnig Weekend om zaterdagnamiddag op de feestweide nu ook uit te pakken met een groot tv-scherm voor de voetballiefhebbers.

“Op zaterdag voegen we de kleine finale toe aan onze affiche”, zegt Ward Nechelput namens het organisatiecomité. “Om 16 u is iedereen die er nog zin in heeft alvast welkom op onze wei om de troostfinale te volgen op groot scherm. Hopelijk een laatste rood voetbalfeestje deze zomer”.
“Op zondag wijzigt er niets aan ons programma maar de finale tussen Frankrijk en Kroatië vertonen we wel op ons zomerterras. Wie wil weten wie wereldkampioen wordt hoeft onze andere activiteiten dus niet te missen”, luidt het nog.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 21 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 17 feb 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 07 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 feb 2019

archief