HERNE – Seniorennamiddag wordt opnieuw een gezellige bedoening

HERNE – Seniorennamiddag wordt opnieuw een gezellige bedoening

Seniorenfeest_2018
HERNE – Seniorennamiddag wordt opnieuw een gezellige bedoening - © Deschuyffeleer
 

De jaarlijkse ontspanningsnamiddag voor senioren, aangeboden door het gemeentebestuur in samenwerking met de seniorenadviesraad, gaat deze keer door op woensdag 12 september om 14u in het Bavocentrum in Herfelingen. Wie zich nog niet heeft aangemeld voor deelname kan dit alsnog doen. Van de deelnemers wordt wel een bijdrage van 10 euro gevraagd.

Na de welkom van burgemeester Kris Poelaert wordt er gestart met koffie met een stukje taart. Na een eerste optreden is het dan tijd voor het cava-aperitief. Eens het tweede luik optredens achter de rug komt het hoofdgerecht er aan. Dat wordt dan kalkoengebraad met worteltjes met portosaus en met kroketten.
 
Het zijn Eddy Vroman, Herbert Verhaeghe en Dina Rodriguez die met hun optredens instaan voor de muzikale ambiance. Zij brengen een verfrissend repertoire van gekende meezingers en hedendaagse toppers.
 
Om reden de namiddag dicht aanleunt bij het 'Plantjesweekend' van 14,15 en 16 september worden op het einde van de namiddag ook al azalea's te koop aangeboden ten voordele van 'Kom op tegen Kanker'. Het is overigens de seniorenadviesraad die de verkoop van de plantjes tijdens dat weekend in de gemeente gestalte geeft.
 
Meer info en inschrijven bij carine.vandevelde@herne.be  of via 02/397.11.69. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020

archief