HERNE – Uitbaters De Kring schenken 400 euro aan m.t.c De Sun-Riders

HERNE – Uitbaters De Kring schenken 400 euro aan m.t.c De Sun-Riders

Cheque_de_kring___1_
HERNE – Uitbaters De Kring schenken 400 euro aan m.t.c De Sun-Riders - © Deschuyffeleer
 
Cheque_de_kring___2_
HERNE – Uitbaters De Kring schenken 400 euro aan m.t.c De Sun-Riders - © Deschuyffeleer
 
Cheque_de_kring___4_
HERNE – Uitbaters De Kring schenken 400 euro aan m.t.c De Sun-Riders - © Deschuyffeleer
 

Dat de uitbaters van de Kring ook daadwerkelijk hun hart laten spreken voor het goede doel bewezen zij door een cheque van 400 euro te overhandigen aan het bestuur van motorclub De Sun-Riders uit Ottergem (Erpe-Mere). Die club organiseerde het weekend voordien haar 19de nazomertreffen vanuit haar clublokaal café Dievenput. Op die toeristische rondrit was een controlehalte ingebouwd in De Kring. Uitbaters Gunther en Iris meenden dan ook uit sympathie, inleving en erkentelijkheid hun steentje te moeten bijdragen tot de jaarlijkse weldadigheidsactie van de club.

 Het jaarlijks nazomertreffen van de Sun-Riders voor het goede doel staat bij vele motorclubs met een rode stip aangeduid. Honderden motorrijders nemen dan ook maar al te graag deel aan de rondrit die telkens tot in de kleinste details op punt staat. Dit jaar deed de tocht van om en bij de 160 km de nabijgelegen mooie sites in Oost-Vlaanderen, in Henegouwen en uiteraard ook in het Pajottenland aan. En daar hoorde dan ook zeker Herne bij, waar dan in De Kring niet alleen een controlepost was opgesteld maar waar er in de zaal ook een motortentoonstelling werd opgezet.
 
De actie voor het goede doel van De Sun-Riders betreft 'Bednet'. Die actie staat in voor het brengen van onderwijs aan zieke kinderen aan bed. Zo kunnen zij dan vanuit het ziekenhuis mee de lessen volgen via een speciaal platform. Het opzet van de actie liet ook Gunther en Iris niet onbewogen en bijzonder trots schonken zij dan ook een cheque van 400 euro aan een delegatie van het bestuur van de organiserende motoclub met president Christof Verdoodt alias aka Stofken als voorman.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 11 okt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 30 sep 2019

archief