HERNE – Kunst’telt ‘onder de kerktoren’

C21

HERNE – Kunst’telt ‘onder de kerktoren’

Kunst_telt_2018
HERNE – Kunst’telt ‘onder de kerktoren’ - Folder
 

Op 15 en 16 september, telkens van 10 tot 16u, organiseert Herne Kunst Telt zijn eerste kunstwandeling. Er zijn 10 locaties die dan kunnen bezocht worden. Her en der op een parcours van nagenoeg 6 km worden werken tentoon gesteld van 18 kunstenaars uit Herne en omgeving.

Herne Kunst Telt, met in het voortouw Veerle Van der Steen , is een groep kunstenaars met elk een eigen stijl en een eigen visie op ‘kunst’. Minstens twee dingen hebben ze gemeen: de passie om iets te creëren en de wil om iedereen er mee van laten te genieten.
De wandeling start aan de bloemenzaak Laurentia  in het centrum. Bij de inschrijving krijgen de deelnemers een folder met het parcours waar ook alle locaties duidelijk zijn op aangeduid .
Aan de Boesmolen zal er gelegenheid zijn om van het Kristalstickbier, de Rabarbergin en -bier te genieten. Aan het hof Cornet op de Aerebeek staat het Kartuiserbier klaar.
De deelnemende kunstenaars zijn:
Paul Beyl - Jos Bollen - Veronik De Bremaecker - Annemarie Decoster - Marie Josee Delhoux - Alain Fastenaekels - Monique Geeroms - Nele Geldhof - Danny Goessens - Patrick Jacquemijns - Pascale Lissens - Carla luyckx -  Sigrid Rawoe - Hugo Tanghe - Joachim Vanderroost - Peter Van de Vijver - Stef Van den Bril -Liliane Van der Elst - Agnes Van der Goten - Patrick Van Eesbeek - Christiane Van Israel.
Tijdens de wandeling zijn er ook mooie creaties te ontdekken in volle natuur.
 Het parcours kan ook via een alternatieve weg afgelegd worden met de  fiets of met de rolstoel.
Nadere info op deze webpagina
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief