Herne – Muzikale mijmeringen rond ‘Mijn mama, onze Moeder’

Herne – Muzikale mijmeringen rond ‘Mijn mama, onze Moeder’

Legato_okt_2018
Herne – Muzikale mijmeringen rond ‘Mijn mama, onze Moeder’
 

Op zaterdag 20 om 20u en zondag 21 oktober om 16u brengt het Legatokoor onder de leiding van Viviane Grisez in het Dominicanessenklooster liederen en mijmeringen rond het moederschap met als titel 'Mijn mama, onze Moeder'. Beide concerten zijn ten voordele van Kom op tegen Kanker en Damiaanactie. Het wordt telkens een intimistisch huisconcert met zang en poëzie. Katlijn Copriau verzorgt de zang. Aan de piano zit Sarah Copriau en Bruno De Schaepdrijver bespeelt de altviool.

Maar Legato doet dit niet alleen. Het koor verenigt zich voor de gelegenheid met Herne Kunst'telt, een andere lokale cultuurspeler. Die verfraait van zijn kant dan de gangen van het Dominicanessenklooster met schilderijen en beelden rond het concertthema. De tentoonstelling is overigens toegankelijk op zaterdag 20 oktober al vanaf 18u en op zondag 21 oktober al vanaf 14u.
 
De inkom is vastgesteld op 10€. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 5€ en kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis binnen. In de toegangsprijs is alvast een consumptie inbegrepen. Kaarten kunnen uitsluitend via reservering bekomen worden via eeckhoutjoke@skynet.be of 0477/36.41.64.
 
Het Legatokoor is een gemengd 4-stemmig koor uit Herne bestaande uit een 27-tal leden. Het heeft een breed repertorium van kerkelijke en wereldliederen. Het koor is steeds op zoek naar nieuwe leden. Een goede stem en veel enthousiasme zijn voldoende om lid te worden en deel uit te maken van de vriendengroep. Vooral Pavarotti’s zijn noodzakelijk, Maria Callas’en zijn uiteraard ook welkom.
 
Herne Kunst'Telt is een veelzijdige vereniging van plaatselijke kunstenaars, allen bezield met de passie om iets te creëren. De groep staat open voor iedereen en ook jeugdig talent is zeker meer dan welkom.

Contact Legato: Viviane Grisez, dirigente, 0478/98 98 74, viviane.grisez@umons.ac.be 
Contact Herne Kunst’Telt: Veerle Vandersteen, voorzitter veerlevandersteen@hotmail.be    

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 16 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 15 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 mrt 2019

archief