HERNE – Geen zetel voor N-VA ondanks vooruitgang

HERNE – Geen zetel voor N-VA ondanks vooruitgang

Jonas_de_boeck
HERNE – Geen zetel voor N-VA ondanks vooruitgang - © Deschuyffeleer

In een persmededeling dankt N-VA Herne al zijn kiezers hartelijk voor het vertrouwen dat zijn kandidaten werd gegeven. Ondanks een lichte vooruitgang wist de partij net geen zetel in de gemeenteraad te bemachtigen. Lijsttrekker Jonas De Boeck geeft hierbij duidelijk aan zeker niet bij de pakken te zullen blijven zitten.

“Spijtig genoeg zijn wij er net niet in geslaagd om een zetel binnen te halen. Daarvoor hadden wij 29 stemmen tekort. Niettemin is N-VA de enige partij in Herne die erop vooruitgaat ten opzichte van 2012. N-VA stijgt met 1,7%, terwijl CD&V licht daalt met 0,7% en KWADRANTplus 1,1% minder stemmen haalt als sp.a en Open Vld samen in 2012. De politieke situatie in Herne is uiteraard niet evident met de super populaire burgemeester Kris Poelaert. In ieder geval willen wij de andere partijen en hun verkozenen oprecht feliciteren”, luidt het.
 
“N-VA Herne voelt zich door het verkiezingsresultaat wel gesteund en is sterk gemotiveerd om zijn politieke werking in Herne op een positieve wijze verder uit te bouwen. Iedereen die zich geroepen voelt is dan ook heel welkom bij ons”, stelt Jonas De Boeck verder nog. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 16 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 15 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 mrt 2019

archief