HERNE – Jonge vrouw belandt met haar voertuig tegen elektriciteitspaal

HERNE – Jonge vrouw belandt met haar voertuig tegen elektriciteitspaal

Dsc03268
- © Deschuyffeleer
 
Dsc03277
- © Deschuyffeleer
 
Dsc03290
- © Deschuyffeleer
 
Dsc03295
- © Deschuyffeleer
 

Vanavond iets voor 18u30 is een jonge vrouw met haar voertuig in een lichte bocht in de Ekkelenbergstraat rechts in haar rijrichting terechtgekomen tegen een betonnen elektriciteitspaal. Door de botsing kantelde het voertuig en knakte de elektriciteitspaal volledig af. De paal kwam dwars over de straat te liggen waardoor alle verkeer er geruime tijd onmogelijk was. Als bij wonder kwam de bestuurster er met de schrik vanaf.

De bestuurster reed met haar Renault vanuit het kruispunt Kloosterbergstraat/Scheibeekstraat/Leenstraat in de richting van Herfelingen. Om tot nu toe niet gekende redenen is zij ter hoogte van de gebouwen van de schrijnwerkerij Johan Declerck rechts van de rijbaan tegen een elektriciteitspaal aangereden. Door het impact kwam het voertuig op zijn zijde te liggen terwijl de elektriciteitspaal afknakte en dwars over de volledige rijbaan kwam te liggen. De bestuurster was blijkbaar niet gekwetst en wist zichzelf toch nog uit haar voertuig te bevrijden. Uit voorzorg brachten de hulpdiensten haar toch over naar het ziekenhuis voor een controleonderzoek.

Naast de schade aan het voertuig en aan de elektriciteitspaal liep ook een houten tuinafsluiting van een buurtbewoner op het nr 14  averij op. Takeldienst Vekens uit Lennik zorgde voor het afvoeren van het geaccidenteerd voertuig terwijl de diensten van Infrax het ruimen van de afgeknakte paal voor hun rekening namen. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer & Anaïs Deherder | 14 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 09 jul 2019
Anaïs Deherder | 06 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 06 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 01 jul 2019

archief