HERNE – Hola Zomaar Oma een leuk podiumgebeuren met Leen Persijn

HERNE – Hola Zomaar Oma een leuk podiumgebeuren met Leen Persijn

Leen_persijn
HERNE – Hola Zomaar Oma een leuk podiumgebeuren met Leen Persijn - © Deschuyffeleer
 

Op woensdag 28 november om 14u brengt actrice en zangeres Leen Persijn op uitnodiging van de seniorenadviesraad de productie 'Hola Zomaar Oma' op de planken in de polyvalente feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle. Dat ludiek podiumgebeuren draait rond de relatie grootouders-kleinkinderen. Het gebeuren is gratis toegankelijk voor zowel grootouders als ouders als kleinkinderen.

'Hola Zomaar Oma' is een confronterende, vaak grappige, potsierlijke maar terzelfdertijd ook een ontroerende zoektocht gegoten in spel, tekst en liederen. Oma (opa) worden, het wordt je in de schoot geworpen. Het is een prachtig geschenk dat je leven meteen kleur en energie geeft, kortom een nieuw elan.
 
In dit theatergebeuren geeft Leen Persijn gestalte aan een vrouw die plots verneemt dat ze oma wordt. Het nieuws overrompelt haar. Ze kan niet de blije reactie geven die dochter en schoonzoon hadden verwacht. Ze heeft tijd nodig om zich in die nieuwe rol te vinden. Kortom een toekomstige oma die zich een weg zoekt in de overgangsfase tussen tweede en derde leeftijd.
 
Door het beperkt zijn van het aantal plaatsen is zich vooraf en uiterlijk 15 november inschrijven nodig. Dit kan bij de gemeentelijke coördinatrice voor de seniorenadviesraad via carine.vandevelde@herne.be of 02/397.11.69.    
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief