HERNE – Ruim aanbod handgemaakt moois van de Naaimiekes voor de Warmste Week

C21

HERNE – Ruim aanbod handgemaakt moois van de Naaimiekes voor de Warmste Week

46301135_2607971689220467_7995291752778956800_o
HERNE – Ruim aanbod handgemaakt moois van de Naaimiekes voor de Warmste Week - © Deschuyffeleer
 

Zoals nu toch al enkele jaren zetten de Herfelingse Naaimiekes ook deze keer onder de vorm van een geschenkenbeurs een solidariteitsactie op in het kader van De Warmste Week van Music for Life van studio Brussel. De actie vindt plaats op zaterdag 8 december van 10 u tot 17 u in een pop-up winkeltje in de oude dancing Queen langsheen de Assesteenweg 217.

Net zoals de voorbije jaren gingen de Naaimiekes overigens al tijdens hun voorafgaand 'stikweekend' begin november bijzonder enthousiast aan de slag met hun stikmachine om terug eigenhandig leuke en originele spulletjes in elkaar te steken. Dit jaar zijn dat onder meer tote bags, strandtassen, wolkenkussentjes, knuffels evenals haarbandjes en -elastiekjes. Dit alles wordt nu te koop aangeboden in hun opgezet pop-up winkeltje.
 
Daar waar de vorige jaren de verkoop steevast in het Bavocentrum zijn beslag kreeg vormt de gewezen dancing Queen thans het decor voor de actie. En daar speelt allicht het nakend slopen van dat gebouw om plaats te maken voor een nieuw appartementsgebouw een rol bij. Herfelingen behoudt immers veel mooie herinneringen aan dat gebouw aanvankelijk als bal- en feestzaal en later als een druk bezochte dancing.
 
De opbrengst, die jaarlijks ligt om en bij de 5.000 euro, gaat nu al voor de 6de keer op rij naar het Kinderkankerfonds via Music for Life. Dat valt dan weer te verklaren door het feit dat leden van de vereniging in het verleden geconfronteerd zijn geworden met kanker bij kinderen in hun omgeving. Uiteraard zijn ook vrije financiële bijdragen steeds welkom op BE73 6528 3325 6960.    
 
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief