HERNE – De kerstman kwam langs bij Vief

HERNE – De kerstman kwam langs bij Vief

Kerstman_vief_2018___1_
HERNE – De kerstman kwam langs bij Vief - © Deschuyffeleer
 
Kerstman_vief_2018___2_
HERNE – De kerstman kwam langs bij Vief - © Deschuyffeleer
 
Kerstman_vief_2018___4_
HERNE – De kerstman kwam langs bij Vief - De 'kaartershoekjes' - © Deschuyffeleer
 
Kerstman_vief_2018___5_
HERNE – De kerstman kwam langs bij Vief - Magda en Christian, de nieuwe bestuursleden - © Deschuyffeleer
 
Kerstman_vief_2018___5a_
HERNE – De kerstman kwam langs bij Vief - Dank u aan het adres van Jeannine en Jacques - © Deschuyffeleer
 

Tijdens het laatste gezellig Vief-samenzijn van het jaar in de zaal 'Liberale Harmonie' was het verrassend genoeg de kerstman en niet Sint-Niklaas die langskwam. Pas neergestreken in onze contreien kon ook deze brave man het niet nalaten de nagenoeg kleine 00 aanwezigen ieder te bedenken met een doos heerlijke chocoladetruffels en een pak bijzonder smakelijk ambachtelijk amandelgebak.

Overeenkomstig de clubgebruiken werden ook nog eens de jarigen van de maand bedacht met een klein geschenk. Deze maand waren dat Jacqueline Baveghems, Jozef Cochez, Gilbert De Neef, Alphonse Michiels, Odette Poelaert en Jean-Paul Van Belle. Het bestuur mocht bovendien inmiddels met Christian Menschaert en Magda Verschuere ook nog twee nieuwe bestuursleden verwelkomen.
 
Tablet & Smartphone Café
 
Het wordt opnieuw een bijzonder druk werkjaar voor de vereniging. Maar vooraleer het nieuwe jaar wordt ingestapt biedt het bestuur in samenwerking met Electro Timmermans zijn leden nu maandag 10 december van 14 tot 17u in de feestzalen De Egelantier de gelegenheid een 'Tablet & Smartphone Café' bij te wonen. Afgedankte smartphones, gsm's en tablets kunnen er dan ingeleverd worden om te recycleren. En ook bestaat er de mogelijkheid nieuwe smartphones en tablets aan te schaffen aan gunstige voorwaarden. Tijdens dat 'Café' kan ook ingeschreven worden voor de komende cursussen.
 
Druk nieuw werkjaar
 
Het nieuwe jaar wordt traditioneel feestelijk verwelkomd met het muzikaal Nieuwjaarsdiner eveneens in De Egelantier. In februari wordt er vergaderd rond het thema carnaval terwijl muziek van toen (50-60-70) centraal staat tijdens de maartbijeenkomst. In april komt Pasen aan bod tezamen met een vorming rond nieuwe ecologische huizen en huidverzorgende producten. Ook het jaarlijks eetfestijn staat op het menu in april en wel op paaszondag 21 april vanaf 11u30. De mei- en de junibijeenkomsten worden zoals in het verleden voorbehouden voor de viering van moeder- en vaderdag.
 
Tijdens de vakantiemaanden dan weer staan uitstappen gepland naar La Ferme musée de Marcq (9 juli) en het Marcassou-centrum en de abdij van Orval (6 augustus). Verder in het najaar volgt de al even traditionele uitstap naar het feestcomplex Europa in Brakel met onder meer een spetterend optreden van Jo Vally.
 
Meer info via vief.herne@proximus.be of 02/396.08.28.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 04 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 03 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 02 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 01 mei 2019

archief