HERNE – Fanfare Sint-Pieters-Herleving zet eeuwfeest in met een muzikale receptie

HERNE – Fanfare Sint-Pieters-Herleving zet eeuwfeest in met een muzikale receptie

Welkom_receptie
HERNE – Fanfare Sint-Pieter-Herleving zet eeuwfeest in met een muzikale receptie - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 6 januari vanaf 10 u is iedereen welkom op de muzikale nieuwjaarsreceptie van de koninklijke fanfare Sint-Pieters-Herleving in het centrum van Sint-Pieters-Kapelle. Die receptie krijgt wel een bijzonder tintje mee. Zij betekent immers ook het officieel startschot van het groots opgezet eeuwfeest van de fanfare, die dit jaar haar 100-jarig bestaan viert.

De viering start om 9u met een eucharistieviering in de Sint-Pieterskerk met zang van het Legatokoor. Tijdens de mis wordt alvast ook de nieuwe vlag van de fanfare ingewijd door pastoor Georges Verhaeghe.
 
Nadien volgt dan de groots opgezette receptie die - indien de weergoden het toelaten - doorgaat in open lucht. Iedereen is er welkom om mee het eeuwfeest feestelijk in te zetten en krijgt er dan ook een gratis drankje aangeboden. Tijdens dit samenzijn worden ook het feestbier en de feestcocktail voorgesteld. Verder zijn er ook optredens van de vendelzwaaiers van de Kunstgroep Alkuone (Aalst) en is er uiteraard ook flink wat leuke muziek.
 
Tijdens de receptie reiken ook de Verenigde Handelaars Herne de prijzen uit van zijn eindejaarsactie.
 
Op die zondag is er in het centrum van St-Pieters-Kapelle een aangepaste verkeersregeling voorzien. Dit heeft als gevolg dat er tussen 6 uur en 15 uur plaatselijk verkeer zal zijn op de Markstraat vanaf de Donkerstraat tot aan de Polyvalente Feestzaal. De Markstraat en Geraardsbergsestraat zullen, vanaf de Polyvalente Feestzaal tot en met het kruispunt van de Geraardsbergsestraat en de Driekapellenstraat, volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. Parkeren is er ook verboden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 04 mei 2019

archief