HERNE – Gedichtendag nadert opnieuw met rasse schreden

HERNE – Gedichtendag nadert opnieuw met rasse schreden

Aankondiging_gedichtendag_2019
HERNE – Gedichtendag nadert opnieuw met rasse schreden - © Deschuyffeleer
 

Op Gedichtendag op donderdag 31 januari pakt de cultuuradviesraad in samenwerking met de bibliotheek opnieuw uit met een sfeervolle avond tijdens dewelke iedereen een gedicht dat past in het weerhouden thema kan voordragen. In die zin sluit de organisatie zich dit jaar aan bij het algemeen thema 'Vrijheid' als inspiratiebron.

Het staat iedereen vrij om het thema te interpreteren hoe hij of zij wil. De deelnemers dragen hun lievelingsgedicht binnen het thema zelf voor. Per persoon mag er evenwel maar één enkel gedicht voorgesteld worden.
 
Het gebeuren gaat door in de plaatselijke openbare bibliotheek Petrus Naghel en start om 19u. De Jonge Ware Broeders van Herfelingen en de Woordacademie van Herne dragen bij tot het creëren van een knusse sfeer.
 
Belangstellenden kunnen meer informatie bekomen en zich inschrijven via nelly.wijns@herne.be of 02/397.11.72. Aangezien de inschrijvingen tijdig dienen afgesloten te worden voor het drukken van de programmablaadjes is zich zo vlug als mogelijk inschrijven dan ook de boodschap.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 11 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 30 sep 2019

archief