HERNE – Jouw handelaar, een omleiding waard!

HERNE – Jouw handelaar, een omleiding waard!

Kruispunt_scheibeekstraat
HERNE – Jouw handelaar, een omleiding waard! - © Deschuyffeleer
 
Handelaars_bereikbaar___1_
HERNE – Jouw handelaar, een omleiding waard! - © Deschuyffeleer
 
Handelaars_bereikbaar___2_
HERNE – Jouw handelaar, een omleiding waard! - © Deschuyffeleer
 

Om de getroffen handelaars in de zone van de pas opgestarte Aquafinwerken in en rond de Scheibeekstraat te ondersteunen liet het gemeentebestuur alvast opvallende infoborden plaatsen aan de voornaamste invalswegen naar de werfzone. Met de slogan 'Jouw handelaar, een omleiding waard!' nodigt de bestuursploeg van burgemeester Kris Poelaert iedereen dan ook uit de handelszaken niet uit het oog te verliezen tijdens die voor hen toch wel belastende en moeilijke periode .

“Met het plaatsen van de borden willen wij de ganse duur van de werken aangeven dat de handelszaken in de werfzone toch nog altijd toegankelijk blijven vanuit een bepaalde richting. Daarom voorziet het project ook dat er in vier fasen wordt gewerkt. Nu in de eerste fase is het kruispunt van de Ninoofsesteenweg met de Scheibeekstraat volledig afgesloten. Onze borden zijn echter zo opgevat dat zij in functie van het vorderen van de werken en het op elkaar volgen van de fasen steeds ook op andere locaties kunnen geplaatst worden”, licht eerste schepen en schepen voor Openbare Werken en Middenstand Lieven Snoeks het opzet toe.
 
De infoborden zijn zeer netjes afgewerkt, uiterst uitnodigend opgevat en bijzonder fraai van aanzien. Debondt Verandas, carrosserie Merckaert, garage Deviche, tuin-hobbycenter Van den Hove, schrijnwerkerij Desmet en Prof. Praxis zijn de handelszaken die in de werfzone gelegen zijn.
 
Als alles volgens plan verloopt en de weersomstandigheden het toelaten moeten de werken op het kruispunt van de Ninoofsesteenweg met de Scheibeelstraat eind toekomende week al achter de rug liggen. Het einde van de werken in hun geheel wordt eind dit jaar verwacht. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 16 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer & Anaïs Deherder | 14 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 09 jul 2019
Anaïs Deherder | 06 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 06 jul 2019

archief