HERNE - De Marktrotters organiseren de Nationale Wandeldag

C21

HERNE - De Marktrotters organiseren de Nationale Wandeldag

Aankoniding_afbeelding
Voorzitter Jean-Marie Paduart en zijn bestuur van De Marktrotters Herne. Foto Deschuyffeleer.
 

De wandelclub De Marktrotters Herne wordt op 28 februari 2010 de organisator van de 34ste editie van de Nationale Wandeldag. Zo werd vorig weekend beslist op de algemene vergadering van Aktivia, de grootste Belgische wandelfederatie.

Om het nieuwe wandelseizoen in te luiden, wordt ieder jaar op de laatste zondag van februari een Nationale Wandeldag op poten gezet. Met dit nationaal gebeuren wordt het nieuwe stapseizoen officieel afgetrapt. Voor De Marktrotters, ontstaan in 1982, is de organisatie van dit megagebeuren wellicht de ultieme bekroning die elke wandelvereniging nastreeft en een erkenning en beloning voor hun ijver en hun inzet voor de wandelsport in het algemeen.

Jean-Marie Paduart, voorzitter van De Marktrotters: “Voor onze club is dit haast een droom die in vervulling gaat. Uiteraard is de organisatie van een dergelijk groots evenement, waarop duizenden wandelaars worden verwacht geen sinecure. Maar wij zijn er absoluut van overtuigd dat de gezamenlijke inzet van onze talrijke medewerkers, ons organisatietalent en onze ervaring samen met de hulp en steun van diverse instanties zullen zorgen voor een puike en succesrijke onderneming”.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief