HERNE – Pascale Platel laat u mee genieten van haar humoristische monoloog Deer Diana

C21

HERNE – Pascale Platel laat u mee genieten van haar humoristische monoloog Deer Diana

Pascale_platel
HERNE – Pascale Platel laat u mee genieten van haar humoristische monoloog Deer Diana - © Deschuyffeleer
 

Nu donderdag 7 maart om 20 u brengt de via de TV welbekende Pascale Platel haar luchtige theatervoorstelling 'Deer Diana' in de polyvalente feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle, een onderdeel van het door de Vlaamse gemeenschap erkend Herns gemeenschapscentrum. Er zijn nog plaatsen vrij. Wie de voorstelling alsnog wil meemaken kan zich daartoe tot donderdagmiddag aanmelden bij de gemeentelijke dienst Vrije Tijd. De toegangsprijs bedraagt 16€.

Pascale Platel (58) is een Vlaamse actrice en auteur, die voornamelijk actief is in het theater maar ook regelmatig te zien is op TV. Zo was zij met haar sappige Gentse tongval onder meer al veelvuldig te gast in 'De Laatste Show'. Eerder bracht ze in het Eén-programma '1000 zonnen en garnalen' elke week ook al een uitgebreid verslag uit van haar bezoek aan een camping en deed ze mee aan een experiment in het discussieprogramma Volt. Ook verscheen ze in het programma LUX, waar ze vertelde over haar grote voorbeelden, inspiratiebronnen en het vrouwelijk icoon.   
In het gemeenschapscentrum in Sint-Pieters-Kapelle brengt zij nu via tekst en spel 'Deer Diana'. Op haar website licht Pascale alvast een tipje van de sluier: 
“Deer: hert; hertje; jachtbuit
Deer: speling op ‘dear’: liefste; lieve
Diana: Godin van de jacht
Deer Diana, gij goddelijke prooi,
hoe is het in godsnaam zover kunnen komen?
 
Ik ken Diana van op school.
We wilden alle twee dolgraag kleuterleidster worden en les geven aan de freubels, in de freubelklas.
Diana deed niets liever dan zoveel mogelijk freubels in haar armen nemen en dan rondzwieren. In ‘t klein zwembad van de Rooigem kon ze dat zelfs met vier tegelijk.
Ik was meer diegene die de zwemkostuums mocht uitwringen in diene pers op de chloorgang en mijn haar zat er soms tussen en dan werd ik gescalpeerd.
 
We hadden alle twee een eetprobleem, maar we wisten het niet van elkaar.
We dachten gewoon dat we normaal waren.
Hahaha, grappig, hé?”

 
Meer info en zich aanmelden kan bij de cultuurbeleidscoördinator – dienst Vrije Tijd - 02/397 11 60 - .tineke.moonens@herne.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief