HERNE – Open-stal-dag bij zorgboerderij Our Little Farm

HERNE – Open-stal-dag bij zorgboerderij Our Little Farm

Dag_van_de_zorg
HERNE – Open-stal-dag bij zorgboerderij Our Little Farm - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de Dag van de Zorg op zondag 17 maart zet ook Our Little Farm in de Waardestraat in Kokejane zijn deuren open voor het breed publiek. De bezoekers krijgen er de gelegenheid een kijkje te nemen achter de schermen van die toch wel bijzondere organisatie uit de zorg- en welzijnssector en er de mogelijkheden in de verschillende domeinen te ontdekken.

Our Little Farm is een zorgboerderij die zich richt op een kwetsbaar publiek. Niet alleen mensen die lijden aan burn-out, chronische stress of verslavingen kunnen er terecht maar ook personen en kinderen die worstelen met gedrag-, concentratie- en identiteitsproblemen. Verder kunnen er ook patiënten terecht die nood hebben aan een 'nature break' evenals personen met een fysieke of mentale beperking en dementerende bejaarden.
 
Met zijn multidisciplinair team omvat Our Little Farm met zijn afdeling Olifa Global Coaching & Mental Care als zorgboerderij en zijn afdeling Olifarm vzw als vereniging twee luiken. Zaakvoerster Nathalie La Greca staat in voor psychosociale begeleiding en equicoaching, Carol Dequick voor de individuele en collectieve therapeutische programma's.
 
De bezoekers krijgen tijdens de open-stal-dag, die loopt van 10 tot 17 u alleszins de kans uitgebreid kennis te maken met de verschillende therapieën die zorgboerderij Our Little Farm in de Hernse oase van Groene Zorg aanbiedt. Ook staan er verschillende bijzondere workshops en ervaringen op het programma zoals 'Was Bach een tuinier? Een ludieke kennismaking met Bachbloesems', 'Geef jezelf een plus! Vitale energie voor meer balans in je leven' en Tibetaanse yoga-sessies om 14u, 15u en 16u45. De Popics-band als 'we are musicians' speelt om 16u.
 
Meer info via www.ourlittlefarm.be .    
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer & Anaïs Deherder | 14 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 09 jul 2019

archief