HERNE - Verenigde Handelaars speeddaten en zetten in op bekendmaken

HERNE - Verenigde Handelaars speeddaten en zetten in op bekendmaken

Img_20190402_201247_resized_20190403_052126975
HERNE - Verenigde Handelaars speeddaten en zetten in op bekendmaken - Foto ingezonden
 
Img_20190402_203535_resized_20190403_052126781
HERNE - Verenigde Handelaars speeddaten en zetten in op bekendmaken - Foto ingezonden
 
Img_20190402_222016_resized_20190403_052126588
HERNE - Verenigde Handelaars speeddaten en zetten in op bekendmaken - Foto ingezonden
 

Voor hun lentebijeenkomst nodigde het bestuur van de Verenigde Handelaars zijn leden uit in het Dominicanessenklooster voor een leerrijke informatieavond in samenwerking met Jong Voka Zenne en Pajot. Het werd alvast een leuk en bijzonder inspirerend gebeuren met nog een gezellige babbel nadien.

Jong Voka Zenne en Pajot
Jong Voka Zenne en Pajot is een vereniging van en voor jonge ondernemers die laagdrempelige activiteiten organiseert om een starter te leren netwerken en om hun bedrijf en zichzelf optimaal te profileren en bekend te maken. 'Onbekend is onbemind' is nog altijd een waarheid die ook geldt voor de kleine en middelgrote ondernemingen. Een geplaveide weg naar succes mag er dan wel niet zijn, er bestaan wel degelijk heel wat tips die de jonge ondernemers in de juiste richting sturen. Jong Voka Zenne en Pajot staat hierbij dan ook steeds klaar met raad en daad.
Samenwerken
De Verenigde Handelaars Herne vzw verenigt zelfstandigen uit de gemeente. Naast het aanzwengelen van de sociale en vriendschappelijke banden tussen zijn leden wil het bestuur hen ook informeren, zowel onderling als naar de buitenwereld toe. Verder promoot de vereniging het samenwerken door elkaar met logistiek en raad bij te staan en ontplooit zij gezamenlijk acties waarbij én de handelaar én de potentiële klant beter van worden. Ook wordt werk gemaakt om samen het commercieel hart van Herne kloppend te houden en om een aanspreekpunt te zijn in aangelegenheden die te maken hebben met de plaatselijke economie. 
De constante aangroei van het ledenaantal brengt thans mee dat de vereniging ook meer en meer jonge ondernemers telt die niet altijd in Herne geboren en getogen zijn en dan ook bij het opstarten niet altijd kunnen genieten van een stevige naambekendheid. In de schoot van de Verenigde Handelaars is en blijft het daarom de bedoeling om al zijn leden te promoten bij de inwoners van Herne en de omliggende gemeenten en elkeen steeds met elkaar te verbinden. Vragen daarbij zijn onder meer 'hoe pakken we dit best de volgende jaren aan?', 'hoe vergroten we onze bekendheid bij de inwoners?', 'kunnen we meer betekenen op sociale media?', 'welke evenementen kunnen we organiseren?' en 'wat kunnen de leden onderling voor elkaar betekenen?'.
Speeddating
Om nog meer antwoorden op nog meer vragen te krijgen werden alle deelnemers tijdens de informatieavond ook nog getrakteerd op een speeddating. Neen, niet om de ‘grote’ liefde te vinden maar wel om interactief in de schoot van de vereniging elkaars core business beter te leren kennen.
Onnodig te zeggen dat het niet alleen een constructieve avond werd maar ook eentje die afgesloten werd met een gezellige noot.

De verenigde Handelaars zijn ook te volgen via deze FACDEBOOKPAGINA 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Anaïs Deherder | 17 aug 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 aug 2019

archief