HERNE – Personen met een beperking kunnen mee musiceren op feesteditie van Muziek Anders

HERNE – Personen met een beperking kunnen mee musiceren op feesteditie van Muziek Anders

Muziek_anders
HERNE – Personen met een beperking kunnen mee musiceren op feesteditie van Muziek Anders - © Deschuyffeleer
 

Tijdens het groots opgezet Eeuwfeestival van de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving op de Wippeweide in Sint-Pieters-Kapelle tijdens het laatste weekend van april ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de fanfare wordt op zaterdag 27 alvast ook ruim aandacht besteed aan 'Muziek Anders', het bijzonder gewaardeerd concertconcept van de fanfare samen met personen met een beperking. 'Muziek Anders' is dit jaar immers ook al aan zijn 10de verjaardag toe en daar hoort uiteraard ook enig feestluister bij. Het bijzonder feestconcert vangt aan om 16u.

Voor die feesteditie krijgen het fanfareorkest van Sint-Pieters-Herleving en zijn gastmuzikanten nu met Liesje, Nina Butera en Dean alvast ook nog eens de versterking van drie ontluikende muzikale talenten. Zo krijgen de bijzondere gasten ook ditmaal de unieke gelegenheid gedurende een uur volop mee percussie te spelen, te dansen en te zingen. Hun optreden is ook voor de begeleiders iedere keer opnieuw een welgekomen beleving, waar ettelijke dagen op voorhand al naar wordt uitgekeken.
 
'Muziek Anders' zag 10 jaar terug het levenslicht tijdens het kermisweekend dat de fanfare jaarlijks organiseert in het dorp. Van meet af aan mocht het rekenen op bijzonder veel meeval mede door toedoen van Marie-Cécile, de dochter van voorzitter Mark Janquart en zelf een persoon met het Downsyndroom.
 
Gastmuzikanten die alsnog graag hun steentje willen bijdragen tot het welslagen van het gebeuren worden bij voorkeur vooraf aangemeld bij mark@uwfanfare.be . Iedereen is welkom. Meer info op www.uwfanfare.be/
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 apr 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 11 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 30 sep 2019

archief