HERNE - Waanzinnig Weekend schenkt opnieuw 2000 euro aan Parochiale Werken

HERNE - Waanzinnig Weekend schenkt opnieuw 2000 euro aan Parochiale Werken

Cheque_2
HERNE - Waanzinnig Weekend schenkt opnieuw 2000 euro aan Parochiale Werken - Ingezonden foto
 
Cheque_1
HERNE - Waanzinnig Weekend schenkt opnieuw 2000 euro aan Parochiale Werken - Ingezonden foto
 

Met terug een cheque van 2000€ aan de plaatselijke Parochiale Werken blijft ook de bestuursploeg van Waanzinnig Weekend in Herfelingen het Bavocentrum verder steunen. Met die jaarlijkse schenking houdt de vereniging de traditie in stand die destijds door de toenmalige dorpspastoor Bavo, de grondlegger van het centrum, met zijn Dorpsfeesten in het leven werd geroepen. De fakkel van die Dorpsfeesten werd immers mettertijd overgenomen door de organisatoren van Waanzinnig Weekend, dit jaar overigens reeds aan de 21ste editie toe.

Patrick Devos, afgevaardigde van het beheersorgaan van het Bavocentrum, nam de cheque met veel genoegen in ontvangst: "De schenking zal het centrum alvast goed van pas komen. De euro’s zullen goed besteed kunnen worden aan én de uitbouw van het materialenbestand én aan de steeds wederkerende kost voor onderhoudswerken”.
Erkentelijkheid, dankbaarheid en waardering
Ward Nechelput, de voorzitter van Waanzinnig Weekend: “De jaarlijkse overhandiging van een cheque aan de Parochiale Werken is meteen ook een gelegenheid om aan al onze medewerkers   onze erkentelijkheid, dankbaarheid en waardering te betuigen. Wij trakteren hen dan ook graag op een heildronk als voorloper van een aanhoudende vruchtbare samenwerking. Een meerderheid van hen steunt ons overigens al van bij het begin van de organisatie van het Waanzinnig Weekend”.
Verschuivingen in het programma
Tevens werd ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar details mee te geven over het programma van de Waanzinnig Weekend-feesten die dit jaar hun beslag krijgen op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli. Daarbij valt op dat de affiche enigszins gewijzigd werd. Zo verdwijnt op vrijdagavond de klassieke fuif en wordt ze vervangen door live muziek van twee dweilorkesten en een optreden van Bram en Lennert op het zomerterras. De inmiddels ingeburgerde rommelmarkt van zaterdagnamiddag verhuist overigens eveneens naar vrijdagavond. De Pajotse Truckshow op zaterdagnamiddag dan weer is alvast een opvallende nieuwigheid. Meer info over het hele programma op waanzinnigweekend.be en www.wawebeach.be via Facebook en in een navolgend artikel op https://editiepajot.com/regios/13/articles.
Een deugddoende mix voor de ganse familie
Het tweede weekend van juli zit met Waanzinnig Weekend iedereen in Herfelingen alvast goed als het op feesten aankomt. Het programma is zoals steeds een deugddoende mix van sportevenementen, muziek, animatie en optredens voor de hele familie.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 09 mei 2020

archief