HERNE – Basisschool Markevallei nodigt iedereen uit op een zinderend SMAK-kinderfeest.

HERNE – Basisschool Markevallei nodigt iedereen uit op een zinderend SMAK-kinderfeest.

Kokejane_schoolfeest
HERNE – Basisschool Markevallei nodigt iedereen uit op een zinderend SMAK-kinderfeest - © Deschuyffeleer
 

De directie, de leerkrachten en de leerlingen van de GO! basisschool Markevallei in de Waardestraat in Kokejane nodigen iedereen uit om op vrijdag 21 juni vanaf 15u30 mee te komen genieten van hun schoolfeest met deze keer een muzikaal nootje meer. Daarbij wil de school er dan iedereen trakteren op een familiaal kinderfeest onder de noemer 'SMAK-FANFARE'.

Schoolfeest Met Artistieke Kinderen
SMAK staat voor Schoolfeest Met Artistieke Kinderen. Het wordt dan ook een schoolfeest waarbij alle disciplines van muzische vorming aan bod komen zoals woord, drama, dans, muziek, media en beeld. Het schoolfeest komt mee tot stand door toedoen van Luna Dieudonné, een laatstejaars studente lerarenopleiding en lesgeefster kinderdans bij TeacherZ, die het GO-schoolfeest uitkoos om uit te werken als eindwerk.
Forse investeringen
Vorig jaar besliste de raad van bestuur van de scholengroep 9, die twaalf scholen omvat in de regio Asse/Wemmel/Halle en waartoe ook de basisschool Markevallei behoort, de zustervestiging in Herne-centrum per 30 juni 2019 definitief te sluiten. Die sluiting bleek onafwendbaar omwille van het te hoge kostenplaatje van een volledige upgrade van de gebouwen om hun functie als volwaardige schoolgebouwen te kunnen blijven uitoefenen. Sindsdien werd voor alle kinderen van die vestiging een volwaardig alternatief ingericht in de vestiging in Kokejane Daar werd het laatste jaar dan ook fors geïnvesteerd in extra capaciteit en uitbreiding van zowel de speelplaats als de leslokalen. Intussen is er ook een nieuwe bus die dagdagelijks de kinderen veilig naar en van school brengt.
Naast optredens kunnen de bezoekers tijdens het schoolfeest ook genieten van fijne hapjes, leuke drankjes en allerlei randanimatie. Iedereen is welkom.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 09 mei 2020

archief