HERNE - Garages worden terug snuffelruimtes met koopwaar voor ieder wat wils

HERNE - Garages worden terug snuffelruimtes met koopwaar voor ieder wat wils

Garageverkoop_2019
HERNE - Garages worden terug snuffelruimtes met koopwaar voor ieder wat wils - © Deschuyffeleer
 

Nu toch al voor de vijfde keer pakt het gemeentebestuur in samenwerking met de cultuurraad uit met een tweejaarlijkse garageverkoop. Dit jaar gaat die door op zondag 23 juni van 10 en 16u. Belangstellenden kunnen dan her en der terecht op een 75-tal adressen in de drie deelgemeenten waar de garages en de voortuinen deskundig omgetoverd worden in heuse snuffelruimtes en waar allerlei hebbedingentjes voor een zacht prijsje te koop worden aangeboden.

Algemeen is geweten dat de verkoop in het centrum beter verloopt dan deze gekoppeld aan adressen op afgelegen plaatsen. Om aan dit euvel te verhelpen werd de mogelijkheid geboden een standplaats te bekomen op de parking van de sporthal Hernekouter.
De meest voorkomende zaken die te koop worden gesteld zijn oude meubelen, antiek, oude kledij, boeken, speelgoed en huishoudgerief. Spullen waar de huidige eigenaars niets meer aan hebben krijgen zo mogelijks een tweede leven.
Waar wat te koop is staat vermeld op de folder die eerder in iedere Hernse brievenbus werd afgeleverd. Vanaf nu zijn ook deze adressen te raadplegen op deze pagina van de gemeentelijke website .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 01 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 20 okt 2019

archief