HERNE – Foute vriend Thomas Smith brengt try-out comedyvoorstelling

HERNE – Foute vriend Thomas Smith brengt try-out comedyvoorstelling

De_jaren_van_verstand
HERNE – Foute vriend Thomas Smith brengt try-out comedyvoorstelling
 

Op donderdag 19 september om 20 u pakt stand-up comedian 'pur sang' Thomas Smith, welbekend van onder meer het tv-programma 'Foute vrienden', uit met een try-out voorstelling van zijn nieuwe show 'De Jaren van Verstand' in de gemeentelijke polyvalente feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle. Alleszins een niet te missen afspraak voor al wie van het genre houdt.

De Jaren van Verstand
 
Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas Smith al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In 'De Jaren van Verstand' komt hij geen levenslessen dicteren maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot gevolg.
 
Terwijl je dit leest hebt je wellicht allerlei gedachten in je hoofd zoals 'We kennen Thomas Smith al', 'Gaat hij weer impro doen?' en 'Ik moet nog naar de winkel'. Volgens wetenschappelijk onderzoek blijken er zo per seconde drie gedachten door je hoofd te gaan en dit de ganse dag door. De kans is groot dat je die gedachten ook voor waar aanneemt en ernaar handelt. Maar wat als je dit eens niet zou doen?
 
Thomas heeft nu voor zichzelf onderzocht wat de bouwstenen van zijn verstand en zijn persoonlijkheid zijn. Hij ontdekte daarbij ook dat er een aapje in zijn hoofd zit. Een aapje dat dikwijls vanuit angst handelt en dromen in de weg staat. Willen we tot de jaren van verstand komen dan is de opdracht simpel: laat dat aapje niet de baas zijn …
 
De inkom bedraagt 16€ en er dient verplicht ingeschreven te worden via www.herne.be onder GC Herne. De gemeentelijke polyvalente feestzaal is één van de twee vestigingen van het gemeenschapscentrum van Herne.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2020

archief