HERNE - De Verenigde Handelaars nodigen uit op hun groots Beerfest

HERNE - De Verenigde Handelaars nodigen uit op hun groots Beerfest

Aankondiging_beerfest_2019
HERNE - De Verenigde Handelaars nodigen uit op hun groots Beerfest - © Deschuyffeleer
 
Beerfest_1
HERNE - De Verenigde Handelaars nodigen uit op hun groots Beerfest - © Deschuyffeleer
 
Verenigde_handelaars_1
HERNE - De Verenigde Handelaars nodigen uit op hun groots Beerfest - © Deschuyffeleer
 

De herfst is in aantocht en zo ook herleven de bierfeesten. Ook in Herne is dit via de Verenigde handelaars opnieuw het geval. Aan de vooravond van het kermisweekend wordt zo op vrijdag 20 september vanaf 19 u het kaatsplein aan het gemeentehuis herschapen in een haast heuse 'biergarten', meteen ook de plaats van afspraak voor elkeen die houdt van fuiven, feestvieren en lekkere bieren.

Tiroler-model
De vierde editie van het ‘Beerfest’ wordt ook deze keer opgezet naar het wereldberoemde Tiroler-model in het Duitse München met ambiance, muziek, randanimatie, strakke lederhosen, zwierende dirndljurken en veel bier. Wie mee wil genieten van een gezellige avond vol leute en plezier is er dan ook welkom. De toegang is gratis.
Voor de aftrap van dit feestevenement waren de Verenigde Handelaars te gast bij Maarten en Roselien in de Manhovestraat in Sint-Pieters-Kapelle. Hun bedrijf Manhove bvba is een professioneel tuinaanlegbedrijf. Maarten geniet ervan om mensen hun tuindromen te realiseren en dat start alvast met een leuke babbel. Roselien dan weer houdt van planten en is er van overtuigd dat een vrouwelijke hand en de ogen van een vrouw daarbij heel zeker het verschil kunnen uitmaken.
Een volksfeest
Met het Beerfest draait veel maar evenwel niet alles rond bier. Het is de 60 handelaars die deel uitmaken van de Verenigde Handelaars er om te doen een volksfeest op te zetten dat het kermisgebeuren in zijn meest oorspronkelijke betekenis, een echt volks openluchtgebeuren ter vermaak van iedereen, opnieuw gestalte moet geven.
Wel is er alvast een bierkaart om ‘U’ tegen te zeggen. Hierbij krijgt Jupiler het gezelschap van onder meer Duvel, Omer, Karmeliet, Chimay, Leffe, Kriek Lindemans, Kriek Boon, Westmalle, Brugse Zot, Cezar, Kasteel Rouge, Hoegaerden Rosé, La Chouffe, Orval, Geuze, Kartuis en …. de nieuwe alcoholvrije en caloriearme doch toch pittige Carlsberg. Verder behoren ook nog muziek en vermaak tot de feestelijke geplogendheden. Voor de muziek tekent gewoontegetrouw dj Guy en een vernieuwde uitgave van het beerpongspel waarborgt alleszins ook deze keer een geanimeerd spektakel.
Voorzitter Franky Timmermans: “De opbrengst gaat naar onze eigen vereniging, De Verenigde Handelaars. Daarmee bekostigen wij dan onder meer onze eindejaarsactie. Bovendien zetten wij ook geregeld gratis vormingsavonden op waarbij onze leden nuttige kennis kunnen opdoen die dan hun zaak en hun handelsbedrijven ten goede komen”.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2020

archief