HERNE – Interpretatiesessie thermografische luchtfotografie

HERNE – Interpretatiesessie thermografische luchtfotografie

Herne_luchtfoto_1
HERNE – Interpretatiesessie thermografische luchtfotografie - © Deschuyffeleer
 

Op donderdag 26 september om 19u30 organiseert het gemeentebestuur in het Dominicanessenklooster een algemene interpretatiesessie van de resultaten van de thermografische luchtfotografie van de gebouwen die begin dit jaar werd uitgevoerd. De inwoners kunnen daarbij nu te weten komen of hun dak goed geïsoleerd is, of er veel warmte ontsnapt door hun dak en of er misschien warmtelekken zijn waar zij niets van afweten. Nadien kan iedereen tijdens individuele consultatiemomenten overigens ook nog die informatie over zijn of haar eigen woning bekomen.

Het was eind januari dit jaar dat de firma Action-air in opdracht van de gemeente en in samenwerking met Haviland thermografische luchtfoto's nam van alle woningen in Herne. Die foto's moesten dan een beeld van eventueel energieverlies via het dak opleveren. Het initiatief kwam er mede vanuit de klimaatwerkgroep om de doelstellingen van het burgemeestersconvenant te halen.
 
Zoals indertijd vooropgesteld zijn de resultaten en eventuele adviezen vanuit Woonwinkel Pajottenland thans beschikbaar voor de inwoners. Wie buiten de interpretatiesessie die informatie wil bekomen kan hiervoor terecht tijdens een consultatiemoment elke woensdag van 9 tot 12 u of op opspraak met sociaal adviseur Bart Nachtegael (0490/11.11.96) in het gebouw van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn (voorheen OCMW) aan de Edingsesteenweg 8A.
 
Meer info kan bij de milieudienst 02/397.11.61 of anja.mertens@herne.be 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2020

archief