HERNE – Fietsster slachtoffer van zwaar verkeersongeval op de steenweg Asse

HERNE – Fietsster slachtoffer van zwaar verkeersongeval op de steenweg Asse

Dsc07070
HERNE – Fietsster slachtoffer van zwaar verkeersongeval op de steenweg Asse - © Deschuyffeleer
 
Dsc07077
HERNE – Fietsster slachtoffer van zwaar verkeersongeval op de steenweg Asse - © Deschuyffeleer
 

Iets voor 16u45 heeft zich op de steenweg Asse tussen het kruispunt Vier Armen en de rotonde in Kokejane een zwaar verkeersongeval voorgedaan. Een fietsster met haar elektrische fiets aan de hand kwam er bij het oversteken van de steenweg terecht onder een auto. Het slachtoffer Jeannine Thiels (75) was in shock maar bleef bij bewustzijn. Zij werd met zware verwondingen onder meer aan armen en benen overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Anderlecht.

Volgens buurtbewoners fietst het slachtoffer regelmatig met haar elektrische fiets naar Edingen. Bij haar terugkeer aan haar woning heeft zij dan de gewoonte op het fietspad af te stappen en dan met haar fiets aan de hand de steenweg over te steken. Zo gebeurde blijkbaar ook vandaag. Hoe het ongeval dan precies is kunnen gebeuren dient het onderzoek nog uit te maken.
 
Tussen de rotonde in Kokejane en het centrum van Herfelingen nodigt de druk bereden steenweg door zijn rechte lijn en zijn breedte de bestuurders alvast uit tot snel rijden. Of het ongeval iets met niet aangepaste snelheid van de bestuurder of met enige onvoorzichtigheid van de fietsster te maken heeft moet evenwel nog uit het onderzoek blijken. Sinds de openstelling van de verbinding met de A8 in Edingen kreunt de steenweg ook almaar meer onder de druk van zwaar vervoer.
 
Voor de vaststellingen en het onderzoek door de politie Pajottenland werd het verkeer op de steenweg plaatselijk omgeleid.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 16 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jan 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 30 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 26 dec 2019

archief