HERNE – We maken een prachtig kerstbloemstuk

HERNE – We maken een prachtig kerstbloemstuk

Kerstbloemstuk_maken_spk
HERNE – We maken een prachtig kerstbloemstuk - © Deschuyffeleer
 

Wie als 55-plusser zelf onder deskundige begeleiding een fraai kerstbloemstuk wil opzetten krijgt daartoe van het gemeentebestuur de gelegenheid tijdens een sessie bloemschikken op dinsdagnamiddag 17 december van 14 tot 17u in de gemeentelijke polyvalente zaal in Sint-Pieters-Kapelle. Voor de deelnemers alleszins een unieke kans om zo alvast een warme kerstsfeer en een flinke portie gezelligheid in huis te brengen.

Het zijn Laurence en haar medewerkers van bloemenzaak Laurentia die de deelnemers de nodige kneepjes van het bloemschikken bijbrengen. Het aantal deelnemers is wel beperkt tot 40. Het benodigd materiaal zit mee vervat in het inschrijvingsgeld dat 5€ bedraagt. De deelnemers mogen uiteraard hun creatie mee naar huis nemen. Tussen al de inspanningen door wordt ook een hapje tapje voorzien.
 
Er dient wel op voorhand ingeschreven en betaald te worden tijdens de kantooruren bij Carine Van de Velde in het gemeentehuis. Uitsluitend de betaling geldt als inschrijving. Meer info via 02/397.11.69 of carine.vandevelde@herne.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020

archief