HERNE - GO basisschool Markevallei nodigt iedereen uit op gezellige kerstmarkt

HERNE - GO basisschool Markevallei nodigt iedereen uit op gezellige kerstmarkt

Kerst_go__ep
HERNE - GO basisschool Markevallei nodigt iedereen uit op gezellige kerstmarkt - Affiche
 

Naar jaarlijkse traditie houden de directie, de leerkrachten en de leerlingen van de basisschool Markevallei er aan ook dit jaar in haar lokalen in Kokejane een kerstmarkt op te zetten. Het gebeuren op vrijdag 13 december vanaf 15u30 is eveneens toegankelijk voor het publiek. Het staat ook in het teken van De Warmste Week.

Net zoals in het verleden zal er dan ten huize van de GO basisschool in de Waardestraat 17 terug heel wat te beleven vallen. Een viskraam, een bezoek van de kerstman, een kerstkoor, stands met eigengemaakte knutselwerken en uiteraard een paar kraampjes met natjes en droogjes behoren tot het aanbod. Alle houden het doel voor ogen de schoolkas te voorzien van een centje dat dan op zijn beurt kan gespendeerd worden om het schoolleven zo aangenaam mogelijk te maken.
Brailleliga
Ook dit jaar kan iedereen deelnemen aan een inlevingsmoment in ‘blind’ zijn. Ten voordele van de Warmste Week en de Brailleliga worden er verschillende hoeken ingericht waar men aan de lijve kan ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. En om de kas van de Brailleliga te spijzen worden er ook kerstbomen met versiering en al per opbod te koop aangeboden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 11 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 16 jul 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020

archief