HERNE - Veu de miensjken van Gruut Jeir’n van Lieven Vandenneucker

HERNE - Veu de miensjken van Gruut Jeir’n van Lieven Vandenneucker

Opkikkertje
HERNE - Veu de miensjken van Gruut Jeir’n van Lieven Vandenneucker - © Deschuyffeleer
 

Vanaf deze namiddag kan iedereen via deze link mee genieten van een muzikaal opkikkertje van Lieven Vandenneucker, zanger/cafébaas en schepen van onder meer landbouw, sport en jeugd.

Ook in zijn omgeving is het sinds enkele dagen heel stil geworden. “Ook in mijn buurt en entourage houdt iedereen figuurlijk de adem in en is de hamvraag wat staat er ons nog te wachten”. Om slapeloze uren nuttig op te vullen nam Lieven dan maar potlood en papier en zijn gitaar ter hand en pende hij vlotjes een ballade neer, zeg maar een opkikkertje  ‘Veu de miensjken van Gruut Jeir’n’.  
“Neen, deze keer geen lied over ludieke en lichtzinnige toestanden, die houden we voor later. Wel een hulpmiddel en een manier om aan te zetten te accepteren wat we niet kunnen veranderen.  De tijdmachine is helaas nog niet uitgevonden, maar mekaar steunen en moed inspreken dat kan zelfs een covid19-virus ons niet beletten. ‘Veu de miensjken van Gruut Jeir’n’ is mijn manier om ellende, beproeving en tragiek een plaats te geven. Hopelijk komen wij er allen door zonder al te veel kleerscheuren. Hou jullie goed!"
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief