HERNE – Galery Art Valley opent de deuren van zijn beeldentuin

HERNE – Galery Art Valley opent de deuren van zijn beeldentuin

Start_13_mei
HERNE – Galery Art Valley opent de deuren van zijn beeldentuin - © Deschuyffeleer
 

Door de versoepeling van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus mag nu ook Galery Art Valley, het prachtig gelegen en uiterst verzorgd kunstcentrum in de Heydestraat in Sint-Pieters-Kapelle, haar poorten opengooien voor het publiek. De beeldentuin is er dan ook vanaf woensdag 13 mei opnieuw te bezoeken en dit tot eind oktober, voor zover uiteraard covid-19 niet opnieuw stokken in de wielen steekt. De tentoongestelde werken zijn van de hand van 19 kunstenaars.

Liefde en passie voor kunst

“Wij zijn uiteraard bijzonder blij de deuren van onze beeldentuin terug te mogen openen en onze liefde en passie voor kunst met de bezoekers te kunnen delen”, zegt galerijhoudster Joëlle Van Oers. “Wij hebben overigens de openingsuren aangepast om de bezoekers meer keuzemogelijkheden aan te bieden om de uitzonderlijke kunstwerken te komen bewonderen met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen”.
 
Aan de rand van het Pajottenland en op een boogscheut van Le Pays des Collines herbergt Art Valley in zijn beeldentuin de komende maanden meer dan 50 sculpturen van 19 Belgische en Nederlandse kunstenaars. De ontdekkingstocht door de tuin leidt de bezoekers langs unieke kunstbeelden in onder meer metaal, brons, steen, keramiek, inox, cement, marmer, polyester, hars en hout.
 
De beeldentuin is toegankelijk van woensdag tot zondag telkens van 14u tot 18u en op afspraak. De deelnemende kunstenaars zijn Isabelle de Bellefroid, Emmanuel Bellemans, Martine Bossuyt, Benoît Charles, Libuïn D'Haese, Arn Geirnaerdt, Andy Gobeyn, Kaatje Grauls, Benoît Huet, Loes Knoben, Damien Moreau, Stacy Ons, Véronique Roland, Jeannine Rosseel, Luc Van Ruysevelt, Philippe Stevenart, Deborah Toussaint, Maïlys Van de Put en Geert Verstappen.
 
Meer info op www.artvalley.be of 0476/46.94.65. en deze Facebookpagina   
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 sep 2020

archief