HERNE – Nog enkele kaartjes beschikbaar voor theaterstuk met Marleen Merckx

HERNE – Nog enkele kaartjes beschikbaar voor theaterstuk met Marleen Merckx

Naamloos
HERNE – Nog enkele kaartjes beschikbaar voor theaterstuk met Marleen Merckx - Ingezonden
 
Bavocentrum_2
HERNE – Nog enkele kaartjes beschikbaar voor theaterstuk met Marleen Merckx
 

Voor de voorstelling van het theaterstuk 'Tussen zussen' met Marleen Merckx, vooral bekend van haar rol als Simonne in de VRT-soap 'Thuis', en Anne-Mieke Ruyten nu donderdag 17 september in het Bavocentrum in Herfelingen zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar. Snel wezen is dan ook de boodschap voor wie alsnog één van de twee voorstellingen wil bijwonen.

 

Topvoorstelling

 

“Graag willen wij iedereen laten genieten van een mooi stukje theater gebracht door alom gewaardeerde actrices”, zegt cultuurbeleidscoördinator Tineke Moonens. “Het stuk 'Tussen zussen'

is immers een indringende voorstelling over de moeizame relatie tussen twee zussen. Herkenbaar, grappig, ontroerend en verrassend…Voor de voorstelling van 20u kan iedereen inschrijven, maar om 16u30 voorzien we speciaal een voorstelling voor de senioren uit onze gemeente. Aan een bijzonder laag tarief, als alternatief voor de seniorennamiddag en de OCMW-namiddag die beide niet zullen plaatsvinden dit jaar”.

“We wijken hiervoor uit naar het Bavocentrum in Herfelingen omdat hier meer plaats is om meer mensen te laten genieten, op voldoende afstand van elkaar. Inschrijven kan nog via https://www.eventbrite.nl/o/gc-herne-18547366059?s=91115439. Wie moeilijkheden ervaart om met deze website te werken, is op afspraak ook nog welkom in het gemeentehuis. Aangezien we de coronamaatregelen respecteren, zit tijdens de voorstelling iedereen op minimum een meter afstand van elkaar. Als je als koppel komt, wordt het duo wel naast elkaar gezet. Een mondmasker dragen is wel verplicht”, vult Tineke nog aan.

 

Tickets

 

16u30 ‘Tussen zussen’ voor senioren: €5
20u00 ‘Tussen zussen’ voor iedereen: €16

 

Meer info via 02/397.11.60 – tineke moonens@herne.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 12 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 30 jan 2021

archief