Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid

Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid

1_heropening_spar_herne_1_okt_2020__5_
Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid - Chris Meersman - © Deschuyffeleer
 
2_heropening_spar_herne_1_okt_2020__8_
Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid - © Deschuyffeleer
 
Heropening_spar_herne_1_okt_2020__1_
Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid - © Deschuyffeleer
 
Heropening_spar_herne_1_okt_2020__2_
Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid - © Deschuyffeleer
 
Heropening_spar_herne_1_okt_2020__3_
Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid - © Deschuyffeleer
 
Heropening_spar_herne_1_okt_2020__6_
Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid - © Deschuyffeleer
 
Heropening_spar_herne_1_okt_2020__7_
Spar Express HERNE op nieuwe eigentijdse leest geschoeid - © Deschuyffeleer
 

Het weekend van de klant’ was voor uitbaatster Chris Meersman en het team van de Spar Express in de Lindestraat het streefmomentum om  hun klanten terug in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen in een totaal vernieuwd winkeldecor. Na ingrijpende aanpassingswerken werden de deuren daartoe dan ook al vorige donderdag opengesteld. De eerste reacties van de klanten zijn alleszins veelbelovend en sterken de uitbaters uitermate in hun streven om van hun zaak een attractieve buurtwinkel te maken.

Precies 10 jaar terug opende Chris Meersman in de Lindestraat op de vroegere locatie van de garage Cornet haar nieuwe superette, toen nog onder het Prima-logo. Voortaan staat ook donderdag 1 oktober 2020 als een mijlpaal gegrift in het levensverhaal van Spar Express Herne. Uitbaatster Chris Meersman en haar ploeg mochten er dan immers, na een totale make over van hun kruidenierszaak, het uitgebreid cliënteel terug met open armen ontvangen en van dienst zijn.

Inspirerende winkelbeleving  

Uitbaatster Chris:: “De afgelopen 10 jaar hebben we hard gewerkt om onze buurtwinkel in de Hernse leefgemeenschap een betekenisvolle plaats te bezorgen. Het was hard labeur en bijwijlen echt knokken want ook van tegenspoed bleven we niet gespaard. Nabijheid en versheid, een onberispelijke productkwaliteit en een klantgerichte service zijn niet alleen de kernwaarden van  de Spar-formule maar ook de kernwaarden die we in onze zaak hoog in het vaandel dragen. Omdat wij aan dit gamma ook een uitgesproken en  inspirerende winkelbeleving wilden toevoegen diende er wel gesleuteld aan onze winkelstructuur. De kleinhandel is volop in beweging. De snel veranderende markt vraagt om innoverende en inspirerende winkelconcepten met een krachtige visuele signatuur. Recent onderzoek wijst dan weer uit dat ook het comfort van de klant een belangrijke factor is waar kruidenierszaken zoals Spar Express Herne, die de toekomst beslist veelbelovend en hoopvol willen tegemoet zien, moeten op inspelen”.

Ruim assortiment   

Spar Express Herne biedt naast een ruim assortiment voeding eveneens een brede waaier aan andere basisproducten aan. Er zijn zowel artikelen van het huismerk als van andere merken beschikbaar. Bovendien wil de buurtwinkel met zijn ruime openingsuren zijn beschikbaarheid, zijn klantvriendelijkheid en zijn toegankelijkheid duidelijk in de verf zetten. Zo zijn klanten ook op zon- en feestdagen welkom.

Spar Express-winkels zijn zelfstandige zaken die door voedingsdistributeur Spar Lambrechts bevoorraad worden en genieten van een gezamenlijke logistieke ondersteuning, marketing en promoties. Naast het ruim aanbod vanwege de Spar-leverancier is er bij Spar Express Herne ook plaats en ruimte voor lokale producten. Die koopwaar vindt de weg naar Herne via de coöperatieve Lekkers uit het Pajottenland, het Streekproductencentrum Halle en lokale producenten.

Spar Express Herne (Lindestraat 53) is alle dagen open van 8 u tot 19u. Op zondag sluit hij evenwel om 12u 30 om dan weer te openen op maandag om 13u. Tel en info op 02/306 80 55.

Spar Express is ook te volgen op Facebook via deze link.

Dat de heropening van Spar Express Herne velen gelukkig maakt getuigen alvast deze bijdragen:

“Prachtig vernieuwde winkel. Je wordt instant gelukkig bij het binnenkomen. Proficiat aan Chris en haar altijd vriendelijk helpend personeel

Zeer klantvriendelijk. Ruime keuze in het algemeen. Telkens zeer verse groenten en fruit. Dikke proficiat en doe zo voort ! Top buurtwinkel, zeker een aanrader !!!

Zeer klantvriendelijk, aangenaam winkelen en kort in de buurt.

De vernieuwde winkel is echt top! Alles lijkt ruimer te zijn en je ziet er de mensen echt gelukkig van worden! Hierdoor maakt de winkel het nog aantrekkelijk om te komen winkelen!

Een winkel waar we graag onze boodschappen komen doen! verse producten, goed gevulde schappen, altijd proper,  geholpen en verwelkomd door het vriendelijk personeel.”

Ter gelegenheid van ‘Het weekend van de klant’ op zaterdag 3 en zondag 4 oktober heeft Spar Express Herne overigens ook nog voor iedere klant een verrassing in petto.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief